S Tamarom u akciji u selu Topolovnik kod Velikog Gradišta (FOTO/VIDEO)

Autorka i voditeljka gledanog TV formata „S Tamarom u akciji“, u kome je usrećila mnoge socijalno ugrožene porodice u Srbiji i pomogla im da obnove ili izgrade domove, ovaj put usrećila je i jednu porodicu iz Topolovnika.

Foto: Privatna arhiva

Tamara Grujić, i njena humana ekipa ovaj put su odabrali selo Topolovnik u opštini Veliko Gradište, gde su adaptirali kuću porodici Jovanović kojima je ova pomoć zaista trebala.

Drakče Jovanović Ita, samohrani otac koga je žena ostavila sa dva blizanca, dečakom i devojčicom, kada su imali dve godine. Od tada, Drakče ih je sam odrastao kako je znao i umeo, uz jedina primanja koja je imao od socijalne pomoći od 20 hiljada dinara. Deca sada imaju 14 godina, a kuća od skromnih 35 i po kvadrata u kojoj žive je bila u izuzetno lošem stanju, nisu imali kupatilo a i wc je bio vani sve dok nije stigla ekipa Tamare Grujić.

Opština Veliko Gradište je, u periodu od 03. do 07. septembra, bila domaćin ekipe. Tokom radova, na projektu je gostovalo i radilo deset majstora i osam članova produkcije zaduženih za renoviranje kuće i snimanje svih radova i aktivnosti.

Pored stalnih sponzora emisije “S Tamarom u akciji“, podršku ekipi i porodici pružili su i sami meštani sela Topolovnik, “Urduženje moj Topolovnik”, “Udruženje žena Topolovčanke” i mnogi drugi preduzetnici kao i pojedinci sa teritorije opštine Veliko Gradište te predstavnici Turističke organizacije Veliko Gradište koji su, ujedno, bili zaduženi i za turističke obilaske.

Ali da ne bi sada otkrivali previše detalja, sačekaćemo emitovanje emisije  koje je najavljeno za 04. novembar na programu RTS- a kada će se gledaoci upoznati sa svim detaljima ove humane akcije.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker