EKSKLUZIVNO! Srđan Radovanović-Roda popio prvu krivičnu prijavu!

Nakon pisanja portala TPKNEWS o privođenju i povezanosti Srđana Radovanovića Rode sa požarevačkim klanom Hrkalović koji je ispostava klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, Darko Mirković-Badža, bivši član veća grada Požarevca podneo je protiv Srđana Radovanovića Rode, krivičnu prijavu za prisluškivanje, neovlašćeno snimanje i iznudu.

Srđan Radovanović Roda

Mirkovića smo kontaktirali za komentar koji nam je rekao da mu je drago što je predsednik Vučić najavio odlučnu borbu protiv kriminala, i, da je posle raznih natpisa u medijima i novinama shvatio da je i sam žrtava Radovanovićevog varanja.

– Ja se kao jedan od žrtava pridružujem toj borbi i poručujem svim građanima koji su doživeli sličnu sudbinu od strane Radovanovića da obave svoju građansku dužnost i što pre podnesu prijavu protiv Radovanovića kako bi se konačno stalo na put prevarantima i kriminalcima u redovima SNS-a – , poručio je Mirković.

U krivičnoj prijavi koju je Mirković podneo protiv Radovanovića, naveo je da, dok je obavljao funkciju člana veća grada Požarevca, gde je resorno bio zadužen za seoske mesne zajednice, u proleće 2020 godine, pozvao ga je telefonom Radovanović, koji mu je rekao da mora hitno da dođe na neodložan sastanak u restoranu-piceriji “Mama mia” u Požarevcu, jer se tiče njegove bezbednosti i bezbednosti njegove porodice.

Dalje u prijavi Mirković navodi da je zbog ovoga što mu je Radovanović rekao preko telefona, bio veoma zabrinut.

Darko Mirković

U prijavi dalje piše da je Radovanović Mirkoviću ponudio pomoć u vidu sprečavanja izlaska kompromitujućih snimaka telefonskih razgovora, koji bi izlaskom u javnost narušili ugled i autoritet Mirkovića, a njegova supruga bi ostala bez posla u Dunav osiguranju.

Mirković dalje u prijavi navodi da su u toku bile pripreme za izborne radnje i da je i sam bio zbunjen a i zabrinut zbog svega što mu je Radovanović rekao a naročito jer bio zabrinut jer mu je Radovanović indiskretno zapretio imenom Dijane i Daneta Hrkalovića.

Mirković tvrdi da je Radovanoviću tom prilikom, isplatio na ruke 500 evra, kako bi Radovanović tih 500 evra, navodno, odneo Danetu Hrkalović da ga počasti ručkom.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker