NEGIRALI KRIVICU: Saslušani uhapšeni policajac, pripadnik BIA i član zemunskog klana zbog pokušaja otimanja restorana u Požarevcu

Suspendovani inspektor SBPOK-a Božidar Stolić (35), pripadnik BIA M. Klikovac (50) i Slađan Konstantinović (46) član zemunskog klana, koji su uhapšeni zbog pokušaja otimanja restorana u okolini Požarevca, saslušani su u policiji.

Foto: Screenshot

Božidar Stolić, Slađan Konstantinović i pripadnik BIA M. Klikovac saslušani su u subotu u policiji.

Kako TPKNEWS saznaje, oni su juče negirali da su pretili vlasniku restorana i pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu, kako je to tvrdio MUP.

– Nismo pretili ni pokušali iznudu, već smo pregovarali o kupovini restorana – izjavili su oni na saslušanju.

Božidar Stolić, suspendovani inspektor SPBOK, uhapšen je u subotu ujutru zbog sumnje da je s članom zemunskog klana Slađanom Konstatinovićem i pripadnikom BIA pokušao da od vlasnika otme restoran u okolini Požarevca.

Kako izvor TPKNEWS kaže, veruje se da su Stolić i Konstantinović skovali plan u kojem bi Stolić kao inspektor SBPOK i M. Klikovac kao agent BIA imati dovoljno “uticaja” da odrade ovaj posao iznude restorana. Pretpostavlja se da je Slađan tipovao restoran u okolini Požarevca koji je trebalo da “otkupe” za daleko manji iznos od vlasnika, ali je plan poremetilo hapšenje Stolića u junu. Slađan je sačekao da Stolić izađe iz pritvora u avgustu, pa su od 17. do 22. septembra, kako se sumnja, u društvu pripadnika BIA u nekoliko navrata išli kod vlasnika restorana. Kad je ovaj odbio da im proda, rekli su mu: “Ovaj objekat više nije tvoj, nego naš.” Međutim, prilikom povratka za Beograd sva trojica su uhapšena zbog pokušaja iznude.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker