Fudbaler Bojan Perić biće sahranjen u rodnom Aleksandrovcu kod Žabara

Fudbaler Bojan Perić (36) iz Aleksandrovca, kod Žabara, koji se u nedelju rano ujutru ubio iz lovačke puške, biće sahranjen na seoskom groblju u rodnom mestu.

Čin sahrana obaviće se, odmah nakon dopremanje tela sa obdukcije obavljene u Beogradu, na mesnom groblju u 14 časova. On će biti sahranjen u porodičnoj grobnici gde počiva i njegov otac.

Perić je iza sebe ostavio suprugu i šetogodišnju ćerkicu, kao i majku i sestru, koje žive u selu. Na sahrani biće i njegovi baba i deda koji žive u Austriju, gde su celog veka radili i stekli devizne penzije.

Tragična smrt mladog fudbalera šokirala je kako njegovo rodno selo, tako i čitav braničevski okrug, jer je bio veoma popularan i poštovan, ne samo u kraju gde je rođen i gde je počeo svoju fudbalsku karijeru, već i u Beogradu i celoj Srbiji. Mnogi ne veruju da je on sebi oduzeo život pucajući sebi u grudi iz lovačke puške, na parkingu „Rodinog“ marketa u Zemunu. Posebno ih čudi činjenica da je Perićevo telo pronađeno pored njegovog BMW-a, a puška na suvozačevom sedištu.  Većina meštana u rodnom selu, kao i sama familija, ne veruje u zvaničnu verzuju nadležnih organa da se samoubio, zbog navodnih dugova, već misle da je ubijen iz nepoznatih razloga.

-Pobogu, on da se ubije zbog dugova. Čisto sumnjam u to. Pa, on je bio veoma situiran, jer su mu baba i deda devizni penzioneri, a tast uspešni preduzetnik, jedan od najbogatijih u kraju. Sigurna sam da bi oni pokrili sve dugove, ako ih je bilo. Njega je neko ubio-sa suzama u očima kaže njegova školska drugarica, sumnjičavo vrteći glavom. Ona je još rekla da je on obožavao svoju ćerkicu i suprugu, koja je radila u nekoj banci u Beogradu i živeli u stanu koji im je kupio njegov tast.- Bojan je bio veoma lep momak i devojke su ga saletale. Jedno vreme, kao momak,   zabavljao se sa našom poznatom pevačicom Anom Kokić, pre nego što se udala za vaterpolistu Rađena. Igrao je fudbal i zarađivao i zbog svega toga mislim da nije nikom dugovao, i da se nije ubio, već da ga je neko ili neki, ubili iz sebi znanih razloga-kaže ona.

Njegovom smrću posebno je bio šokiran reprezentativac Srbije u fudbalu, Duško Tošić koji je sa Perićem drugovao još dok su bili u omladincima OFK Beograda.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker