ZIMA SE NE PREDAJE: I danas susnežica i sneg, sutra toplije, a od prekosutra zahlađenje

U severnim i istočnim predelima Srbije, u Mačvi, Podrinju i u planinskim predelima danas oblačno sa susnežicom i snegom, u centralnim i zapadnim predelima sa kišom i susnežicom, a u južnim i jugoistočnim predelima Srbije očekuje se kiša.

U delovima Timočke i Negotinske Krajine biće uslova za ledenu kišu. Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca, dok će na jugu Banata i u Podunavlju duvati jak jugoistočni vetar.

Minimalna temperatura od -2 do 3 stepena, maksimalna dnevna od nule na severu i u Timočkoj i Negotinskoj Krajini do osam na jugoistoku Srbije.

U Braničevskom okrugu oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Temperatura bez većeg kolebanja i biće uglavnom od 1 do 2 stepena.

Narednih dana u Srbiji oblačno sa kišom, susnežciom i snegom, samo će sutra u većini predela biti uglavnom suvo.

Maksimalna temperatura sutra od 2 do 10 stepeni, a u četvrtak i petak od 1 na severozapadu do 7 stepeni na jugoistoku Srbije. U subotu još malo hladnije.

U Braničevskom okrugu sutra suvo i toplije, maksimalna temperatura do 8 stepeni. U četvrtak i petak oblačno sa kišom, u toku jutra i sa susnežicom.

Maksimalna temperatura biće od 3 do 5 stepeni. U subotu hladnije sa snegom.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker