ZAJEDNO U ISTOM TANDEMU: Roda registrovao firmu na suprugu, ugalj preprodaje koristeći politički uticaj?!

Nezavisni mediji su najveći politički neprijatelj aktuelnog režima. Naprednjački kartel spreman je da najprljavijim spletkama i podmetačinama udare po svakome ko se usudi da zucne protiv pomahnitalih Bosova naprednjačkog kartela. Bez ikakve obaveze prema zakonu i moralu, protiv politički nepodobnih pojedinaca, podnose falsifikovane optužnice, hapse i sude, prete i progone, a zakon usklađuju s dijagnozom njihovih mentalnih poremećaja, pa njihove besomučne laži garniraju nasiljem.

Srđan Radovanović Roda i njegova supruga Tanja/Foto: Privatna arhiva

Tako je, našoj redakciji, a i svim našim čitaocima, dobro poznati Srđan Radovanović Roda u prevari sa trgovinom ugljem, zapalio za novac, u poslovnom odnosu, pokojnog Miroslava Veljkovića, poznatijeg kao Mikica Mula.

Nakon pisma-intervjua koje je poslao našoj redakciji Srđan Radovanović Roda, u kome optužuje nas medije za laži, pristiglo nam je sijaset pisama podrške i tekstova o Rodinim prevarama nad njegovim klijentima penzionerima, udruženjima koji od njega kupuju ugalj i ostalim prevarenim poslovnim partnerima.

Prvi od narednih tekstova jednog od pristiglih pisama objavljujemo u celosti:

“Poštovano uredništvo TPK NEWSA, prvo, želimo da vam čestitamo na hrabrom izveštavanju a pogotovo istinitom, posebno se ovo odnosi na prevaranta Rodu, seljaka iz Ćirikovca! Na njegovu suprugu, Tanju Radovanović, koja je registrovala novu firmu za trgovinu ugljem, sa namerom da nastave sa prevarom najsiromašnijih građana, penzionera.

Naime, Roda vrši pretovar otpadnog uglja i ugljene prašine, blata mulja i to isporučuje penzinerima u količinama od 2-4 tona. U papirima se vodi 5 tona, vagu na otpremnici ne poseduje, u krajnjoj opciji, korisnik, penzioner, dobije em blato, em po 2 tone manje uglja a fakturu plaća Milorad Jovanović, predsednik udruženja penzionera koga je inače Roda slikao i snimao, pa ovaj ne sme da pisne. Takođe falsifikuje potpise članove udruženja penzionera da su kupili celu kvotu od 20 tona I platili po subvencionisanim cenama od 3.000 dinara po toni, gde su oni stvarno kupili 5, 7 ili 10 tona, zavisi koliko su naručili, dok ostatak uglja prodaje sa stovarišta po tržišnim cenama.

Na istoj adresi na kojoj je Roda registrovao firmu na suprugu Tanju Radovanović, Kosovska ulica bb u Požarevcu, registrovano je i udruženje za interno raseljena lica sa nazivom “ZAVIČAJ” i to na ime Rodinog bivšeg vozača Miloša Čolića, preko kojeg je Roda dobijao subvencionisan ugalj za lica raseljena sa teritorije Kosova i Metohije, koji je Roda preprodavao na teritoriji Male Krsne, usput sve do Saroraca, za gotov novac. Otpremnice i prijemnice je potpisivao isključivo Roda, tako što je upisivao raseljena lica koja žive u kamp naselju u Maloj Krsni, kao krajnje korisnike, kao i korisnicima kojima je ugalj fiktivno isporučivao preko udruženja svog vozača “ZAVIČAJ”, dok je ugalj koji je u njihovo ime preuzimao Roda, završio na teritoriji opštine Kučevo, preciznije u mestu Rabrovu, za gotov novac” navedeno je u ovom pismu.

Naravno, sve ove navode nadležni organi mogu da provere, ali kako rekoše, “ni mi ih ne volimo, ali ne smemo!” I dok nadležni organi rade isključivo po direktivi naprednjačkih Bosova kartela, Rodi očigledno uspevaju kombinacije isključivo sa elementima seksualnog uznemiravanja….nastaviće se.

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker