AKCIJA POLICIJE U POŽAREVCU: Registrovali vozila na osnovu falsifikovanih dokumenata

Za falsifikovanje dokumenta osumnjičene su četiri osobe iz Požarevca, Rume, Mladenovca i Smedereva, kao i još 11 sa područja Požarevca.

Foto: Ilustracija

Policija u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podnela je krivične prijave protiv četrdesetšestogodišnje žene iz Požarevca i trojice muškaraca starosti 39, 45 i 50 godina sa teritorija Rume, Mladenovca i Smedereva, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanje isprave.

Krivične prijave podnete su protiv još 11 osoba sa područja Požarevca, zbog sumnje da su počinile krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja. Sumnja se da je četrdesetšestogodišnja žena, odgovorno lice agencije za registracuju vozila u Požarevcu, u toku 2018. godine, trojici osumnjičenih iz Rume, Mladenovca i Smedereva prosleđivala podatke o vozilima i njihovim vlasnicima, na osnovu kojih su oni sačinili 20 falsifikovanih registracionih listova u koje su uneli lažne podatke.

Odgovorna osoba agencije za registraciju vozila je, kako se sumnja, ove falsifikovane registracione listove prodala osumnjičenima sa područja Požarevca koji su ih upotrebili prilikom registracije vozila ili produženja registracije, iako su znali da su falsifikovani.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker