NOVI SKANDAL: Igračice Rada pesničile Požarevljanku tokom utakmice sa Zemunom na Adi

Novi skandal na terenima ženskog fudbala. Igračice Rada, Nevena Marković i Aleksandra Ubović, pesnicama su nasrnule na Sofiju Ilić, koleginicu iz Požarevca i to tokom utakmice Požarevljanki sa Zemunom, u 11. kolu Prve lige za žene.

Ilustracija

Prvotimke „građevinara“ suspendovane su do izricanja konačne kazne. Postupak je podveden pod oznakom „hitno“ i do srede naloženo izjašnjavanje aktera o do sada nezabeleženom incidentu na domaćim terenima.

Nevena Marković i Aleksandra Ubović skovale su plan o napadu na Sofiju Ilić, posle susreta Požarevca i Rada, u desetom kolu Prve lige za žene. Izbor je pao na Adu Ciganliju, gde kao domaćin igra ekipa Zemuna. Već prilikom izlaska „igračice sa brojem 13“ tandem Marković – Ilić odlučio je da „namiri pravdu“. Prema navodima iz prijave, članice Rada „neovlašćeno su ušle u restriktivan prostor, kao gledaoci, verbalno i fizički napale Sofiju Ilić, prilikom njenog izlaska sa terena i ulaska u svlačionicu.“

Sukob između igračice Požarevca i Radovog tandema počeo je tokom međusobnog susreta dve ekipe u Stigu. Od tada, trajala je sedmodnevna intezivna komunikacija, prepuna pretnji, psovki, uvreda i najava brzog obračuna. Prema tvrdnjama Sofije Ilić, uoči gostovanja u Beogradu, dobila je poruku da se vide „vrlo, vrlo uskoro“, uz dopunu:

„Imaš malo više vremena da se organizuješ, al samo malo“.

Sve praćeno pojedinim fotografijama, nalik pretećim…

Konačan obračun usledio je na Adi Ciganliji. Incident je dugo trajao, u iskazu Sofija Ilić tvrdi da je „ruku držala u torbici, u slučaju da krenu sve odjednom, pa da stegne upaljač, ili bokser u odbrani.“

„Drugarica je uspela da me skloni do žice, tu smo stajale i pričale, nakon čega su se tri osobe stvorile iza nas i zadobila sam udarac u glavu. Razbesnela sam se i krenula na njih, ali su me sklonili predsednik i ostali. Dok smo stajali, one su prilazile sa namerom nastavka sukoba. Zatim su se napakovale kod kapije, dok meni pod strahom nije bilo nimalo jednostavno“, istakla je između ostalog Sofija Ilić u pisanom opisu skandaloznih dešavanja na Adi Ciganliji.

Izjave su dostavila i službena lica utakmice Zemun – Požarevac, kao dokazni materijal priložen je i video snimak incidenta. Do srede, u podne, viđenje događaja izneće suspendovane igračice, Nevena Marković i Aleksandra Ubović.

(Tpknews.com/Sport klub)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker