PETROVAČKA POLICIJA TVRDI: Policija nije tukla maloletnika, okliznuo se na kori od banane

S. L. (15) iz Velikog Popovca kod Petrovca na Mlavi, brutalno je pretučen od dvojice policijskih službenika PS Petrovac na Mlavi.

Screenshot

Nakon današnje objavljene vesti i slike na našem portalu o upotrebi prekomerene sile nad maloletnikon od strane policijskih službenika, u našu redakciju stigla je reakcija policije iz Petrovca na Mlavi.

Policija tvrdi da dvojica policijskih službenika nisu tukli maloletnog S. L., već da se on, bežeći od dvojice policijskih službenika u civilu, koji su hteli da ga legitimišu, slučajno okliznuo na kori od banane, i prilikom pada zadobio više povreda u predelu glave.

Da podsetimo, kako nezvanično saznaje TPKNEWS, jer iz PS u Petrovcu na Mlavi nisu hteli da nam daju nikakve komentare u vezi ovog brutalnog nasilja policije, maloletni S. L. iz Velikog Popovca kod Petrovca na Mlavi, je bio priveden u petak od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova iz Petrovca na Mlavi zbog sumnje da je počinio par sitnih krađa.

Screenshot

Prilikom privođenja maloletni S. L. nije kod sebe imao ličnu kartu, tako da je to, kako nezvanično saznajemo, bio povod dvojici pripadnika policije PS u Petrovcu na Mlavi koji su ga priveli da upotrebe prekomerenu silu, tako što su tukli mladića dok je ležao na podu, nakon čega su ga skinuli nagog i nastavili sa batinama u pokušaju da izvuku priznanje od njega.

Prema nezvaničnim saznanjima, tortura maltretiranja uz udarce i psovke je trajala čitava dva sata.

Prijatelji S. L. (15) iz Velikog Popovca, kažu da je prebijeni tinejdžer sportista i da “lopov sigurno nije!”.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker