STROGOĆU TRENIRAJU NA GRAĐANIMA: Kučevačka inspekcija žmuri na bahatost i bezobrazluk izvođača radova

U ulici Žike Popovića jedan meštanin Kučeva, zatekao je i fotografisao tipičan primer bahatog ponašnja investitora i opštinskih vlasti.

Foto: Privatna arhiva

Na fotki koja je dostavljena našoj redakciji, vidi se kako su na sred trotoara poređane palete sa građevinskim materijalom, skoro po celoj dužini zgrade Doma zdravlja u Kučevu.

Svuda u svetu trotoari su predviđeni za pešake, dok u ulici Žike Popovića kod Doma zdravlja u Kučevu gotovo da se ne vide od brojnih paleta sa građevinskim materijalom.

Opštinska vlast i inspekcija očito da žmuri na ovaj slučaj, jer bez obzira na svakodnevna negodovanja građana koji prolaze ovom ulicom, situacija se mesecima ne menja, a izvođač radova na rekonstrukciji Doma zdravlja uopšte ne mari za meštane ove opštine, posebno ne za mlađe koji u tom delu do škole pešače. Najgore verovatno prolaze majke sa malom decom u kolicima kada su primorane da se kreću magistralnim putem.

Da stvar ne zvuči proizvoljno, navešćemo jedan primer, vozači ne smeju da se zaustave ili parkiraju svoje vozilo na trotoaru duže od tri minuta pri čemu vozač ostaje u vozilu a posebno ne na mestu koje ugrožava odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka. U ovom slučaju palete sa građevinskim materijalom se nalaze već mesecima na trotoaru i niko od nadležnih ne reaguje iako ometaju funkcionisanje saobraćaja i pešaka.

Rajčićevim partijskim inspektorima je bitno da svakog meseca na bankomatu podižu novac za plate i po potrebi, selektivno “slome” otpor nekog neposlušnog antinaprednjaka, opomenu pijačare koji odbijaju da plate zakup i seljake koji prodaju svoju stoku van određenog mesta kako bi obezbedili novac za porez samim tim i za plate Rajčiću i njegovim inspektorima kojima su građani opštine Kučevo deveta rupa na svirali.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

22 Komentari

  1. “Dođu tako ponekad vremena kad pamet zaćuti,budala progovori,a fukara se obogati”.
    Ivo Andrić
    Sve tačno, realno i bolno. Ne treba nama više ratova, SNS kartel je ugasio zivot u srbistanu za sva vremena.

  2. Ne prolazim često ovom ulicom ali je sve ovo tačno. Na trotoaru su poređane palete i nemoguće je se kretati po trotoaru već isključivo putem kojim prolaze vozila i teški kamioni koji prevoze rudu iz Majdanpeka i trupce iz Srbijašuma. Inspekcija i policija sve to nemo posmatraju ali ne smeju da reaguju.

    1. Ovi iz inspekcije primaju ogromne plate a ne rade ništa,plaše se od ovih iz opštine kao đavo od krsta,obične kukavice i bezkičmenjaci.

  3. Inspekcija je srozana na najniže grane,silu primenjuju samo nad onima koji nisu članovi i simpatizeri Srpske (lopovske) nazadne stranke,njihovi članovi su zaštićeni kao beli medvedi.

  4. Na kraju ce te palete da zavrse kod Ivana hoteskog i robijasa Mikića jer intezivno dogradjuju spratove na svojim kućama,prave pomoćne objekte,garaže.

  5. Negoduju i vozači i pešaci ali to opštinsku bratiju to ne interesuje.Ivan hotelski danima pijanči u kafani kod Širke ispijajući gajbice piva pa onda ide od švalerke do švalereke,robijaš Mikić dane provodi kod novog direktora Srbijašume praveći neke nove kombinacije,Kecman se i dalje bavi pisanjem i obmanjivanjem i objavljivanjem laži na porno sajtu EKur*evo ispijajući litrenjake belog vina.

  6. Три месеца мој унук обилази те палете ујутру кад иде у школу и у подне кад се враћа из школе. Питала сам директорку дома здравља када ће да помере палете са тротоара она ми је рекла да нема дом здравља ништа са тим него да идем у општини. Два пута сам била у општини једном нису могли да ме приме а други пут никог није било ту јер су отишли да кркају на неку гозбу у Пожаревац.

  7. VERSUCHEN SIE, IN KUCEVO OHNE BAUGENEHMIGUNG ZU BAUEN, UND SIE SEHEN, WIE STRENG DIE KUCEVO KONTROLLE IST. MEIN VATER HAT EINE BAUGENEHMIGUNG UND DIE KONTROLLE HAT IHN MISSHANDELT. WARTEN SIE WAHRSCHEINLICH AUF EIN BESTECHUNGSGELD? ICH SAGTE MEINEM VATER, IHNEN KEIN GELD ZU GEBEN.

    1. Bogi ako nisi član SNS ne smeš ni jedan kolac u zemlju da zabiješ a kamoli kuću da gradiš. Tvog oca je inspekcija obilazila svaki dan i ako je imao urednu dozvolu za gradnju ne bi li našli neku grešku i uzeli neku paru na crno. Dobro je uradio što im nije dao pare,a što je najgore nemaš ni kome tu inspekciju da prijaviš jer je to jedna mafijaška organizacija koja radi zajedno sa tužilaštvom i policijom.

      1. Ljubavnice, jel te to pogadja istina pa me nazivas magarcem? Malo gledaj i levo ka srednjoj skoli a ne samo u dom zdravlja. Ono “magarce” je stvar tvog vaspitanja, kulture i nekompetentnosti da budes na funkciji.

  8. Koji crni inspektori, oni se ne pitaju za ništa. Rade kako im kažu iz opštine. Jaki su samo kad treba da se kazni neko ko nije blizak SNS-u i SPS-u.

  9. Sve javne institucije su pod stopostotnom kontrolom Aleksandra Vučića i Srpske lopovske stranke,tako da za svaku odluku koju donosi inspekcija,sudstvo,policija prvo se pita vrh države. E zato nam svi kažu da u Srbiji nema vladavine prava,pa vi sami procenite ko ovde baljezga.

  10. Zar nismo čuli da je izvođač radova Kecmanov prika a prika je povezan sa poličkom mafijom u Beogradu, daće pola para njima i eto zašto su palete već mesecima na trotoaru.

  11. Jel inspekcija u Kucevu sluzi samo da juri gradjane i one koji su protiv SNS? Sve je ovo tacno, realno i vise puta vidjeno.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker