PRIVEDEN PA PUŠTEN NASILNIK: Šef u Komunalnom pesničio radnika u bašti kafea “Nik” u Golupcu

Vojislav Vojče Živanović priveden je pod sumnjom da je u utorak oko 13 časova u bašti kafea “Nik” u Golupcu, napao svog radnika i udario ga više puta u glavu, saznaje TPKNEWS.

Vojislav Vojče Živanović/Foto: Google Maps/Privatna arhiva

Naime, danas tokom radnog vremena Vojislav Živanović je poveo sa sobom grupu radnika JKP “Golubac” na piće u kafe “Nik” u Golupcu.

Inače, radno vreme komunalnog preduzeća u Golupcu je do 14 časova. Oko 13 časova Vojislav Vojče Živanović je nakon kraće rasprave, u prisustvu mnogobrojnih svedoka, napao svog radnika i udario ga više puta pesnicom u glavu.

Kako se saznaje, Živanovića je privela golubačka policija. Međutim, nakon telefonskog poziva raspopa Mijović Nebojše, umesto 48-osmočasovnog zadržavanja, Živanović je kao slobodnjak išetao iz policijske stanice nakon date izjave.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Bravo za Golubačku policiju. Služe za podsmeh i sažaljenje. A za nasilnike zna se ona stara Ko se mača lati od mača i strada. A raspop pa on će tek da doživi ono Bog bavi al ne zaboravi. Dragi narode tražio si sad uživaj pored ovakve policije, lopova i nasilnika. A mi odosmo u neke bolje države i gradove gde se zna za zakon i gde institucije funkcionišu ne po pozivima pojedinaca, već onako kako propisi nalažu. A Vama iskreno saučešće za suživot sa bagrom koju podržavate.

  2. Bez uvrede,ali… Žalite se na crnogorce ili ove i one koji su odnekud došli u vašu malu opštinu i sad vas terorisu! Ali oni sve to rade jer ste vi otisli u bolju zemlju, bolji grad, bolji život, tj pobegli trbuhom za kruhom i sad iz topline doma u Bazelu ili nekom drugom evropskom gradu, komentarisete kako nas oni ovde useravaju i zezaju u zdrav mozak. Vidite, dame i gospodo, da niste svi vi pobegli i napustili svoje parce zemlje, oni sad ne bi radili to što rade. Bez uvrede, i uz dužno poštovanje svima, ako nastavimo taj vas trend odliva mozgova, u Srbiji će ostati samo političari, zvezde granda i zadruga.

  3. Gospodine Aleksandre, sam narod je svojim izborom dobio ono što je hteo. To što smo mi u inostranstvu pa da smo imali posao u Srbiji, pristojna primanja i pravnu državu sigurno ne bismo otišli. Medutim u Srbiji za časno stečene diplome, znanje i stručnost odavno nema mesta. Znate Vi veoma dobro kako se i ko zapošljava i ko treba da aminuje. Zato nemojte da svaljujete krivicu na nas jer mi niti smo hteli Vučića a još manje ove opštinske lopuže i ucenjivače, njih ste Vi birali. Vratićemo se u Srbiju kada nećemo kao preduzetnici morati da plaćamo reket opštinskom čelniku, kada će policija da časno radi svoj posao a sud sudi po zakonu. Ako u medju vremenu narod nastavi da odlazi pa stavite gospodo malo prst na čelo. Do nekih boljih ali stvarno boljih vremena neka Vam je Dragi Gospod u pomoći.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker