OTKRIVENA TROVAČICA IZ SMOLJINCA: Drogirala, pa pljačkala nemoćne gastarbajtere o kojima je brinula

Kućna pomoćnica S. S. (48) iz Smoljinca kod Malog Crnića uhapšena je zbog sumnje da je drogirala i pokrala dvojicu muškaraca u čijoj je kući radila.

Screenshot

– Mladići od 20 i 24 godine, koji imaju određene zdravstvene probleme, koji su je angažovali da im kuva i sprema po kući primetili su da se osećaju loše u poslednje vreme, te da počinje da im nedostaje novac u kući. Pre dve nedelje završili su na ispiranju želudca, a ispostavilo se da su bili drogirani velikom količinom tableta za spavanje – priča naš izvor.

Oni ni tada nisu posumnjali na kućnu pomoćnicu koja je dolazila kod njih pošto su sami stanovali u kući, ali su polako počeli da povezuju stvari.

Navodno, kada su shvatili da ih pomoćnica, inače meštanka, drogira, obratili su se policiji.

– Ispostavilo se da je ona usitnjavala tablete za spavanje i sipala im u hranu i piće. Kada bi domaćini, inače gastarbajteri, zaspali, ona je navodno uzimala od njih novac koji su držali u kući – priča naš sagovornik upoznat sa istragom.

Kako se sumnja, S. S. je od nesrećnih ljudi uzela oko 145.000 dinara.

S. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker