TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA STAŠOM! Utopila se žena iz Požarevca za kojom je porodica danima tragala!

Telo Staše Gligorijević (60) iz Požarevca danas je pronađeno u Velikoj Moravi. Porodica je za njom tragala od srede pre podne.

Foto: Screenshot/Facebook

– Potraga je završena, pronašli smo telo, utopila se – rekli su iz porodice.

Staše Gligorijević je u sredu tokom prepodneva izašla sa posla kako bi obišla bolesnu majku. Koleginicama je rekla da će odmah da se vrati, ali je nije bilo do kraja radnog vremena, a nije otišla ni u posetu majci. Porodica je od tada bila u neprestanoj potrazi za njom.

Poslednji put je viđena u sredu pre podne, nešto posle 9 sati, u blizini Doma zdravlja u Požarevcu.

– Bila je kod mene na slavi u ponedeljak. Istina je da je moja baka bila bolesna. Mama nije pokazivala preteranu uznemirenost ili nešto što bi je navelo na razmišljanje da bi mogla nešto sebi da učini ili da nekuda ode, a da se nikom ne javi. Ne znam šta je moglo da se dogodi. Plašim se da nije popila neke lekove koji su je naveli na tako nešto, da krene bez cilja. Juče nam je čovek koji radi u Ljubičevu javio da je primetio kako stoji nekih sat-dva pored vode, ali nije obraćao pažnju na to šta se dalje dogodilo. Nije znao da li je otišla i zalutala negde u obližnjoj šumi, ili je nekud produžila – rekla je njena ćerka dok je potraga još bila u toku.

Kako je objasnila, ona i suprug pronašli su Stašinu tašnu sa ličnim stvarima u blizini Ljubičeva. Do poslednjeg momenta nadala se da će majku da pronađe živu.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker