PREDLOŽEN PRITVOR ZA UBICU IZ DOBRE: Uznemirujući detalji sa salušanja osumnjičenog za ubistvo starice!

Predrag Perić (63), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Mariju Zarić (79) u selu Dobra kod Golupca, tako što joj je gumenim čekićem smrskao glavu, priznao je danas krivično delo koje mu se stavlja na teret, nakon čega je Više javno tužilaštvo u Požarevcu predložio da mu se odredi pritvor.

Više javno tužilaštvo u Požarevcu

Predrag je, podsećanja radi, juče sam došao u policijsku stanicu u Golupcu i ispričao je policajcima da je ubio Mariju sa kojom je živeo. Ona mu je, kako se u međuvremenu saznalo, preprisala svu svoju imovinu, pa se pretpostavlja da su upravo nerešeni imovinski odnosi motiv ovog zločina.

Osumnjičeni Predrag bio je potpuno smiren, a sve što je pričao u policijskoj stanici ponovio je i pred nadležnim zamenikom tužioca. On je rekao da se sa Marijom u sredu uveče posvađao, pa da je počeo da je udara pesnicama i na kraju gumenim čekićem.

Kako smo ranije pisali, motiv svađe navodno je bilo to što je Zarićeva htela da poništi ugovor koji je imala sa Predragom, a po kome bi on nasledio njeno imanje. Međutim, Predrag na saslušanju nije govorio o motivu zločina, ali nije ni negirao da je došlo do svađe. Sve vreme je bio staložen, normalno je razgovarao i ponašao se kao da nije nikoga ubio, što je šokiralo i policajce koji su ga sprovodili.

Prema nezvaničnim informacijama, obdukcija tela ubijene starice je završena. U obdukcionom nalazu je navedeno da je baka imala jezive povrede, glava joj je bila potpuno smrskana i oguljena do kostiju, i da su sve kosti polomljene. Mesto na kome je nađena bilo je obliveno krvlju. Čak i najiskusniji inspektori bili su šokirani prizorom koji su zatekli, gotovo da se nije moglo razaznati o kome je reč koliko je bila povređena. Čekić kojim je udarana je izuzetno težak i zbog toga su i povrede tako brutalne.

Inače, Predrag Perić, zvani Dragan Šaba, rodom je iz sela Vojilovo. Bio je oženjen u Sladincu, gde ima dva odrasla sina, onda je godinama živeo sa drugom ženom u Vincima, da bi na kraju završio kod nesrećne baka Marije.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker