KO JE SMESTIO GRADONAČELNIKU POŽAREVCA? Za izbornu kampanju u Zaječaru, iz budžeta Grada potrošeno skoro 430 hiljade evra?!

S obzirom da je u Srpskoj naprednoj stranci uspostavljena vojnička disciplina i da se tačno zna ko je zašta zadužen i šta je čiji deo posla, greške su svedene na minimum a rezultati su očigledni širom Srbije.

Screenshot

Svima je skoro poznato da izborna kampanja u Zaječaru traje već punih mesec i po dana i da su aktivisti Požarevca i Kostolca bili stacionirani širom Zaječara i u Gamzigradskoj banji i da su se zloupotrebljavali javni resursi, o čemu smo već pisali, a kako nezvanično saznajemo, za ovu neslavnu predizbornu avanturu u Zaječaru, iz gradskog budžeta Grada Požarevca je potrošeno skoro 430 hiljade evra.

Glavni koordinator za rad sa aktivistima na terenu “od vrata do vrata” je Darko Grubetić, zamenik predsednika gradske opštine Kostolca. Proveo je mesec i po dana u Zaječaru o trošku grada Požarevca i uredno primao platu zamenika predsednika opštine.

S obzirom da se birački spiskovi u integralnom obliku obrađuju u prvom krugu kroz obilazak aktivista “od vrata do vrata”, a da se u drugom krugu anketirani građani pozivaju telefonom iz col centra SNS-a, pa se u trećem krugu građani obaveštavaju o raznim „humanitarnim“ akcijama i kojekakvim poklonima koji se u poslednjem krugu dele građanima koji su potvrdili svoju naklonost Aleksandru Vučiću, velika je nepoznanica kako je gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović dobio spisak na kome se nalazila osoba koja nije Vučićev simpatizer i koja ga je snimila u akciji poznatoj pod nazivom „izvlačenje sigurnih glasača“.

Iz svega ovoga vrlo jednostavno se može zaključiti da je u ovom slučaju Saša Pavlović, očigledno, izigran od strane svojih partijskih drugova koji su unapred znali u glavu ko je siguran glas a ko je protiv.

Da li će sada za ovaj katastrofalan rezultat u Zaječaru biti odgovoran Aleksandar Vučić ili možda Ana Brnabić? Svakako je neko odgovoran, a gradonačelnik Požarevca je postao tema broj 1 na svim društvenim mrežama a verovatno i u humorističkim emisijama koje slede za vikend.

Pa gradonačelniče, do sledećeg viđenja…

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Da nisu jadnici, bili bi bednici, ali ovako su sve i više od toga, dno- dna dali će ikad u srbijin da ,, svane,, više ne verujem u čuda, molim mlade koji se dvoume, idite iz ove zemlje, nema više spasa,…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker