POŽAREVAC: Podignuta optužnica protiv povratnika iz Italije Zorana O. (59) pedofila iz Velikog Crnića

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu podnelo optužnicuprotiv Zorana O. (59) iz Velikog Crnića, zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom (10) iz Velikog Crnića.

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu je za samo tri meseca sprovelo dokazni materijal protiv Zorana O. (59) iz Velikog Crnića, zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom (10) iz Velikog Crnića.

Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu je 23. novembra 2016. godine od strane PU Požarevac dostavljena krivična prijava protiv Zorana O. (59) iz Velikog Crnića povratnika iz Italije, te je odmah na predlog ovog tužilaštva prema okrivljenom bio određen pritvor, koji je po isteku dva meseca zamenjen merom Zabrana prilaska maloletnoj oštećenoj i merom Zabrana napuštanja boravišta.

Optužni predlog je podnet zbog postojanja opravdane sumnje da je okrivljeni tokom 2015. i 2016, maloletnu oštećenu (rođenu 2006.) u više navrata, koristeći prijateljske odnose sa njenom porodicom, pozivao u svoju kuću, kupovao joj slatkiše, te je dodirivao u predelu butina, zadnjice i između nogu.

18. novembra 2016 godine, Zorana O. (59) je maloletnu devojčicu (10) neposredno pre hapšenja odveo u lokalnu prodavnicu gde joj je nakupovao slatkiše. Kad su izašli napolje iz prodavnice, Zorana O. (59) je poljubio u čelo i pipkao je po telu. Tog dana neko od mušterija iz prodavnice je pozvao policiju, znajući da je ta priča već neko vreme kružila selom.

Kako meštani Velikog Crnića tvrde Zoran je nedavno došao iz Italije, gde je radio, i sa porodicom devojčice bio je u dobrim odnosima.

Meštani Velikog Crnića takođ pričaju da je devojčicina majka radila kod Zorana i kod njegovog brata. Pomagala im je u kući i oko kuće i za to je dobijala novac. Ona je vodila svoju decu na posao, pa je njena maloletna ćerka često boravila u Zoranovoj kući. Zoran ima troje dece i unučića.

Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu predložilo je da se okrivljenom izrekne kazna zatvora u trajanju od najmanje dve godine, kao i zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom u trajanju od tri godine.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker