FILMSKA POTERA ZA SRBINOM U ITALIJI: Uhapšen okoreli srpski kriminalac, autom probio policijsku barikadu! (VIDEO)

U četvrtak uveče, italijanska policija uhapsila je srpskog državljanina Žarka Bačalanovića (35), za kojim je raspisana međunarodna poternica za hapšenje.

Italijanska policija je u četvrtak uveče zaustavila da kontroliše sumnjivu grupu od 15-ak ljudi koja se nalazila u blizini luke Corigliano u Kalabriji. Pošto niko od njih nije imao kod sebe dokumenta oni su svi bili privedeni u policijskoj stanici radi utvrđivanja njihovog identiteta.

Nakon detaljne kontrole u policijskoj bazi podataka ispostavilo se da je za državljaninom Srbije Žarkom Bačalanovićem (35) raspisana međunarodna poternica za hapšenje, a da i u Italiji ima podebeo krivični dosije zbog pljačka, prevare, falsifikovanja…

Uhapšeni državljanin Srbije Žarko Bačalanović (35), je posebno poznat italijanskoj policiji i javnosti, kada je u oktobru 2016 godine prilikom bekstava nakon pljačke u Avelino, autom je probio policijsku barikadu na auto putu i pritom držeći policiju na nišanu pištolja iz auta. Nakon 100 kilometara potere za njim u kontra smeru na auto-putu, uspeo je da im pobegne zajedno sa plenom.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker