I DOLINA SEK*A DOBI CRKVU: Predsednik opštine i zamenik u prvim redovima za slikanje

U Češljevoj bari kod Velikog Gradišta, ili, kako je ovo selo bolje poznatije meštanima ovog kraja, “Dolina ljubavi” i dolina seksa u kome je Mica Haubica iz Velikog Gradišta samo uzimala lovu, izgrađena je jedna od lepših crkvi u ovoj opštini.

Screenshot

Naime, iako su izgradnju iste meštani hteli da realizuju na duplo većem placu van sela, upravo zbog neslavnog naziva njihovog mesta, predsednik opštine Veliko Gradište, kao staro komunističko dete, to naravno nije dozvolio jer svi već dobro znamo da sve mora biti kako predsednik kaže pa čak i izgradnja crkve.

Izgradnja ove prelepe Crkva Svete Trojice raskošnog izgleda, započeta je 2016. godine a završena je, zahvaljujući solidarnosti i primernoj saradnji, 2019. godine osveštavanjem vladike Braničevskog Ignjatija.

Foto: Promo

Za izgradnju ovog pravoslavnog hrama najzašlužniji su mesna zajednica I gastarbajteri svojim dobrovoljnim prilogom koji iznosi preko 200 hiljada evra, dok je lokalna samouprava Veliko Gradište izdvojila jedva tračavih 10-tak hiljade evra i moralnu podršku.

Međutim, iako su sredstva koja je lokalna samouprava izdvojila za izgradnju veoma smešna, to naravno nije sprečilo predsednika opštine Dragana Milića I njegovog zamenika Slađana Markovića da stanu u prve redove za fotografisanje tokom osveštavanja crkve.

V. Đ.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker