POSMATRAČI UOČILI NA TERENU: Dupli spiskovi u Mesnoj zajednici “Radna mala” i Lučici (FOTO/VIDEO)

U blizini mesne zajednice “Radna mala” i biračkog mesta broj 16 u osnovnoj školi u Lučici uočena su lica koja su vodila duple biračke spiskove.

Foto: I.M.S.

Slučaj je prijavljen policiji, a službenici Policijske uprave Požarevac su izašli na lice mesta i uzeli izjave od posmatrača koji su prijavili nepravilnosti, naveli su iz PU Požarevac.

“Radna mala” – Romi došli po obećane pakete za glasanje

Kako saznajemo od posmatrača koji su prijavili nepravilnost, kao i iz zapisnika koji su napravili, na 20 metara od biračkog mesta pod brojem 45 i 46 mesne zajednice “Radna mala” koje se nalazi u prostorijama ove mesne zajednice uočeno je vozilo u kome su se nalazile osobe koje su imale biračke spiskove.

Takođe, i u blizini biračkog mesta broj 16 u osnovnoj školi u Lučici uočeno je vozilo u kome se nalazio Novica Radivojević bivši član DS i levice koji je preleteo u naprednjake i vlasnik NR autocentra, a kako se vidi iz priloženih fotografija, imao je kod sebe biračke spiskove.

– Ubrzo nakon prijave oni su napustili ovo mesto – , rekle su Dragana Spasojević i Tamara Šibić jedne od posmatrača Republičke izborne komisije. Iz Policijske uprave navode da su izveštaji prosleđeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker