PORODIČNA DRAMA U TRSTU: Suzana zarila nož u vrat mužu dok je spavao (FOTO/VIDEO)

Italijanska policija uhapsila je u subotu Suzanu Stamenković (54) u Trstu, zbog sumnje da je kuhinjskim nožem izbola svog muža na spavanju. Pokušaj ubistva dogodio se 9. decembra u stanu u ulici Via Batera, u četvrti Ponciana, u kojem je bračni par živeo​.

Foto: Screenshot/Facebook

Suzanin suprug (60) je rekao da ga je žena ubola nožem u vrat dok je spavao. On je iako je obilno krvario uspeo da pobegne iz stana. On je iako teško povređen i krvav uspeo da sa trećeg sprata gde su živeli istrči na ulicu pozivajući u pomoć.

Mrlje od krvi još se vide na stepenicama i gelenderima uz njih, kao i na podu ulaznog hodnika u prizemlju stambene zgrade gde se dogodio zločin.

Policija je pronašla nož na asfaltu ispred zgrade na kojem su bili tragovi krvi. Pretpostavlja se da je Suzanin muž posle napada uspeo da joj otme nož kojim je napadnut i pobegne.

– U pitanju su dvoje dobrih ljudi, pili su povremeno, ali kao i mnogi drugi, ne preterano. Imali su finansijskih problema jer su oboje ostali bez posla. Poznajem ih i zaista ne mogu da objasnim šta se desilo – rekao je jedan od komšija.

Drugi komšija otkriva da ga je probudio telefon u 23 sata, da su ga zvali da se raspitaju šta se dešava u komšiluku.

– Tada sam izašao na vrata i video sam mnogo krvi, tragovi su vodili do trećeg sprata zgrade, na kom žive supružnici. Međutim, nisam čuo vriske ili svađu uopšte. Svaka porodica živi na svoj način, ali koliko znam oni su normalni ljudi. Žao mi ih je, jer ih oboje dobro poznajem – rekao je šokirani komšija.

Kada je stigla policija muškarac je bio u šoku i izgubio je mnogo krvi. Motiv napada će biti utvrđen tokom istrage, a osumnjičena žena je uhapšena i saslušanje je zakazano za ponedeljak.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker