“PAO” POSLE 30 GODINA: Srbin uhapšen u Beču zbog ubistva Nemca!

Srpski državljanin (56) uhapšen je u Beču zbog ubistva nemačkog penzionera Franca S. (80) koje se dogodilo pre 30 godina u Minhenu! On je priznao da je napao nesrećnog čoveka, kako prenose nemački mediji, nakon čega je izručen njihovim vlastima.

Misterija duga tri decenije neočekivano je dobila rasplet. Franc S. pronađen je mrtav 17. januara 1986. godine u svom stanu. Tog jutra, penzionera sa razbijenom lobanjom otkrio je jedan od njegovih cimera. Mrlje od krvi na stepeništu i premetačina ukazivale su da je starac napadnut, a kako se ispostavilo, umro je zbog povreda glave koje su nanete tupim predmetom. Sumnjalo se i da je nesrećni čovek opljačkan, jer je nestala njegova torbica.

Istragom je tada utvrđeno da je ubijeni udovac bio homoseksualne orijentacije i da je često “dovodio” mladiće u stan. Večeri kada je ubijen, mladi “prijatelj” iz jugoistočne Evrope došao je kod njega. Njegov identitet policija nije otkrila, nije pomogao ni foto-robot, kao ni ponuđena nagrada od 5.000 maraka za bilo kakvu informaciju.

Prošlog leta slučaj je opet pokrenut sa mrtve tačke. Upoređivanjem otisaka u postojećim bazama, otkriveno je da je muškarac koji se u vreme ubistva bavio prostitucijom, boravio u Sloveniji i da trenutno nelegalno živi u Beču. On je uhapšen i pokazalo se da otisci i tragovi DNK pronađeni na mestu zločina poklapaju sa njegovim.

TPKNEWS/M.L.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker