UVREDILE SE GORILE I PČELICA MAJA: Petrovački SNS-ovci LU „Trest“ žalili se Savetu za štampu zbog pisanja TPKNEWS-a

Bahati petrovački SNS-ovci Lovačkog udruženja „Trest“ iz Petrovca na Mlavi uputili su žalbu Savetu za štampu zbog uvredljivog pisanja portala “TPKNEWS” o njima.

Petrovački SNS-ovci iz Lovačkog udruženja „Trest“ iz Petrovca na Mlavi Nenad Životić, Slobodan Milošević, Danijel Damjanović, Momir Jovanović, Nenad Horvat i Ivan Nikolić podneli su žalbu Savetu za štampu zbog teksta “ZBOG BAHATIH SNS FUNKCIONERA: Totalni raskol u Lovačkom udruženju „Trest“ iz Petrovca na Mlavi” objavljenog na našem portalu.

Oni su u tekstu žalbe, nazvali portal www.tpknews.com “navodnim novinama”, a povodom teksta koji smo objavili smatraju da smo ih uvrdili i oklevetali, i da smo takođe izneli i niz neistina i laži na njihov račun.

Kao i po običaju, naprednjaci se još jednom napredno preračunali i istrčali pred rudu. Tekst “ZBOG BAHATIH SNS FUNKCIONERA: Totalni raskol u Lovačkom udruženju „Trest“ iz Petrovca na Mlavi” zbog koga su petrovački naprednjaci uputili žalbu Savetu za štampu je velikim delom preuzet sa drugog linka, tako da nismo mi autori istog. Link sa koga je orginalni tekst preuzet poslaćemo Savetu za štampu. Uz to, poslaćemo i rezultate ankete koju ćemo da pokrenemo, a u kojoj će lovci Lovačkog udruženja „Trest“ moći sasvim anonimo da se izjasne kakva je zaista situacija u ovom udruženju.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close