KAKO ĆE SAD DA VOZI I TELEFONIRA: Gradištansi predsednik hteo da ispadne “šmeker”, pa izlomio ruku

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, hteo je da pripomogne vatrogascima, ali ga je zadesila nesreća.

Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište/Foto: M.V.

Kako saznaje TPKNEWS, u ponedeljak oko 20:30 časova, izbio je požar u jednoj vikendici, u blizini restorana “Dinčić” na Srebrnom jezeru.

Prema saznanjima TPKNEWS-a, u vikendici se nalazilo više kompjutera koji su kopali Bitkoine. Usled opterećenja oni su se zapalili, nakon čega se požar proširio na celu vikendicu.

S obzirom da se predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, kao po običaju nalazio u njegovom omiljenom restoranu “Dinčić”, rešio je da ispadne “šmeker” i da se naočigled svih okuša zajedno sa vatrogascima u gašenju požara.

Međutim, onda ga je sudbina baš “nagradila” za ovaj njegov naum. Pri prvom pokušaju saplelo ga crevo, i on je pri padu izlomio ruku. Ni nakon ove nezgode sudbina ga nije poštedela, jer mu je izlomljenu ruku nameštao doktor sa kojim je Milić u svađi, i zbog toga ne pričaju.

Kako će sada naš predsednik u isto vreme da vozi auto i priča na telefonu? Opšte je poznato da je predsednika Milića teže za volanom videti bez telefona nego sa telefonom, policija se ne računa.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker