ZAJAHALI ZAJEDNO U ISTOM TORU: Mama Vlajna i sin Vlauca zaseli u krilo naprednjacima

Mama Ljilja Ugrinović iz “Vlaške stranke” je poslala sina, magistra ekonomije i perspektivnu snajku da pregovaraju sa visokim funkcionerom SNS-a, a bili su i viđeni zajedno sa naprednjacima u jednom poznatom požarevačkom kafiću.

Foto: Screenshot/Fejsbuk

Tako da će “Vlaška stranka” – porodica Ugrinović da se utopi u SNS, a magistar ekonomije koji još uvek nije odgovorio, gde je magistrirao, možda dobije neko parčence vlasti.

I tako, Odbornički klub, “Vlaška stranka” i “Mi glas naroda” je na prvoj sednici gradske skupštine odmah sela SNS-u u krilo.

Umesto da su seli sa desne strane, gde je i planirano, oni su seli zajedno u toru sa SNS-om i SPS-om. Očekivalo se od mama Ljilje da udeli bar jedan buket cveća novom predsedniku skupštine.

Inače, sedište “Vlaške stranke” je u Negotinu, a mlađi Ugrinović je osnovao “pokret Vlaha”. Pa pošto nisu mogli kao “pokret Vlaha” da izađu na izbore oni su “Vlaškoj stranci” iz Negotina, platili neka dugovanja da bi izašli iz blokade, pod uslovom da formiraju brzinski opštinski odbor u Požarevcu.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker