POLICIJSKA POTERA: Dvojica Požarevljana bežeći od policije, bacali drogu iz auta!

Dvojica Požarevljana, Stefan L. (25) i Vasilije M. (26), uhapšeni su policijskoj poteri, dok su se vraćali iz Beograda sa većom količinom droge, nabavljene radi preprodaje.

Osnovano se sumnja da su oni u Beogradu nabavili 207,4 grama amfetamina, 51,4 gama heroina i 509 tableta ekstazi. Prilikom pokušaja zaustavljanja vozila, oni su izbacili iz vozila pomenutu drogu, koja je potom pronađena pored magistralnog puta – rekla je Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

Kako smo nezvanično saznali, dvojica osumnjičenih vraćala su se iz Beograda u noći između subote i nedelje. Pošto je požarevačka policija imala dojavu o ovoj njihovoj kupovini narkotika, krenuli su da ih presretnu. Na ulasku u Požarevac, osumnjičeni su ugledali policijsko vozilo i naglo okrenuli svoj auto.

Potom su se usmerili ka Beogradu, ali ih je policija kod mosta na Velikoj Moravi sustigla i preprečila im put. Nakon hapšenja i određenjog policijskog zadržavanja, osumnjičeni su predati Višem javnom tužilaštvu, uz krivičnu prijavu zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Pošto su saslušani, njima nije određen pritvor, već su pušteni da se brane sa slobode.

TPKNEWS/PU Požarevac

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker