OSVETA LJUBOMORNOG LJUBAVNIKA: Kostić, mortuz pijan demolirao Veckov sivi “Citroen C5”

Zlatan Kostić, predsednik Sportkog saveza grada Požarevca, pre dve i po nedelje, mortuz pijan, namerno se zakucao svojim automobilom u vozilo narodnog poslanika iz Požarevca, Veroljuba Arsića.

Zlatan Kostić i Veroljub Arsić

Akteri ove drame, kao i čelnici grada Požarevca a i nadležne službe dali su sve od sebe da se ceo slučaj zataška, ali i pored svih njihovih napora ceo Požarevac prepričava ovaj događaj.

Naime, kako za TPKNEWS javlja insajder Mile Sova, ovaj događaj se odigrao pre dve i po nedelje u ulici Lole Ribara u Požarevcu, gde se svojim autom, Zlatan Kostić, namerno zakucao u parkirani sivi “Citroen C5” požarevačkog narodnog poslanika, Veroljuba Arsića.

Nakon izlaska saobraćajne policije na teren, Zlatanu Kostiću je izmereno čak 2,3 promila alkohola u krvi, pa je zbog toga celu noć prespavao u zatvorskoj ćeliji. Sutradan, nakon što se otreznio, pušten je kući, dok je sivi “Citroen C5” narodnog poslanika Veroljuba Arsića, završio na otpad za 500 evra.

Kako nezvanično otkriva naš insajder, motiv ovog sumanutog čina predsednika Sportkog saveza grada Požarevca je ljubomora.

Naime, Ana Miljković, sadašnja narodna poslanica čiji glas u skupštini grada Požarevca do sada niko nije čuo, ali je zato široj javnosti u Požarevcu dobro poznato da je ona glavni razlog rasturanja Zlatanovog braka, a kako kaže naš insajder, Zlatan i Veroljub su dva veoma bliska SNS saradnika, ali kod Zlatana se u poslednjih par meseci stvorila sumnja da je Ana ljubavnica poslaniku Vecku.

Redakcija TPKNEWS pokušala je od PU Požarevac da dobije i zvaničnu potvrdu vezanu za ovaj incident, ali oni su nas savetovali da se obratimo Ministarstvu. Iz Ministarstva, do objavljivanja ovog teksta, odgovor na mejl koji smo poslali, nije stigao.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker