POLICIJA PRIVELA DVE OSOBE: Sergej Trifunović pretučen u centru Beograda tokom prikupljanja potpisa (VIDEO)

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj ulici tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore, a policija je privela dve osobe.

Screenshot/YouTube/Al Jazeera Balkans

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, u Ulici kneza Mihaila u Beogradu danas je došlo do narušavanja javnog reda i mira, nakon čega je policija privela dve osobe.

„Kako se sumnja, Ž. A. (1953) udario je zatvorenom šakom, nakon kraće rasprave, predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, a potom je u drugom izolovanom incidentu, došlo do svađe između M. Đ. (1955) i Trifunovića, bez fizičkog kontakta. Policija je sprečila veće incidente i odmah privela dvojicu muškaraca i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje će odlučiti o daljem toku postupka“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Petar Miletić, izjavio je za N1 da je Trifunoviću prišao čovek i provocirao ga pitanjima „ko ovo plaća“ i onda ga je u jednom trenutku udario po licu.

Miletić je naveo i da je policija, koja je bila u blizini, privela napadača, a da će advokat PSG-a podneti prijavu.

(Tpknews.com/Danas)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker