BEOGRAD JE PAO! SNS i SPS nemaju većinu, Skupština grada nije konstituisana!

Vladimir Obradović sa liste “Srbija protiv nasilja” kazao je da Skupština grada nije konstituisana, kao i da SNS i SPS nemaju većinu.

Foto: Facebook/SSP

– Skupština grada nije konstituisana, kao što smo obećali, nije došlo do konstituisanja uprkos enormnim krađama, očigledno su izgubili Beograd, nemaju većinu i ne mogu da konstituišu vlast – poručio je Obradović u obraćanju novinarima, pošto je odbornik SPS Toma Fila naveo da se sednica odlaže za 1. mart, jer nije bilo kvoruma.

Obradović je dodao da je najavljeno da će sa strane SNS i SPS učestvovati 60 odbornika, „ali mi ih nismo videli, niko nije ušao u salu“.

– Izbori su pokradeni i moraju biti ponovljeni u demokratskim uslovima. Ovo je danas velika pobeda opozicije – poručio je Obradović.

Dobrica Veselinović je istakao da je svima jasno da su izbori pokradeni, „svima je jasno da sns i sps nemaju većinu“.

Kazao je da iako je bilo puno priče da će neki odbornici preleteti u SNS, to se nije desilo.

– Ono što smo kao opozicija solidarno pokazali je da Beograd ne želi ovakvu vlast, ne želi SNS i SPS – poručio je Veselinović i poziva građane da im se pridruže 1. marta, kako bi sprečili prekrajanje izborne volje.

– Ostajemo ujedinjeni u zahtevu za ponavljanje izbora, ali i za poboljšanje izbornih uslova. Ovo jeste pobeda, ne samo opozicije već i svih građana koji su dali podršku našoj listi – istakao je.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker