NIJE NI OSETIO: Vlajna pelcovala Vučića prvom dozom korona vakcine! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Rudnu glavu, kod Majdanpeka, gde se vakcinisao Sinofarm vakcinom protiv koronavirusa.

Foto: Screenshot

Vučić je vakcinisan u zdravstvenoj stanici Doma zdravlja „Dr Veroljub Cakić“ a medicinskoj sestri koja ga je vakcinisala poklonio je buket cveća.

Predsedik Srbije Alekadnar Vučić izjavio je danas u Rudnoj Glavi da će pokušati da dovede nekog stranog investitora za gradnju fabrike u tom mestu, kao i da bi rešenje moglo da bude i da Jumko otvori pogon u Rudnoj Glavi i zaposli 80 do 100 žena.

“Gledaćemo za Vidovdan da imate malu fabriku za 80 do 100 ljudi i planiram tada da dođem i da pokrenemo proizvodnju. Sutra dolazi direktor Jumka da vidimo oko otvaranja pogona”, poručio je Vučić i zahvalio svima koji su ostali, kako je rekao, ovde i što brinu o svojim porodicama.

Na teritoriji cele opštine Majdanpek, koja ima 16.000 stanovnika, do danas je vakcinisano nešto manje od 5.000, a u samoj Rudnoj Glavi vakcinu je primio 161 građanin.

Za danas je u Rudnoj Glavi za imunizaciju prijavljeno 150 stanovnika, a prema podacima Zdavstvene stanice, od jutros je to učinilo više od 50 njih.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Шта ће му вакцина, кад је без маске, испада да је већ имун.
    А ко зна да ли је и добио уопште вакцину, или само воду.
    Него, што се тиче другог дела вести, јел он видео да се негде по свету председик државе бави отварањем ,,паланачких” фабрика. Како је кренуо, још ће почети на сваку сеоску новоотворену СЗТР да држи говор, као нови успех државне економије.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker