POLICAJCI OSTALI ŠOKIRANI: Osumnjičeni za ubistvo u Dobri kod Golupca priznao zločin i otkrio motiv

Ubistvo koje se dogodilo na salašu u mestu Kožice između sela Dobra i Donjeg Milanovca, ostavilo je meštane okolnih kuća u šoku i velikom strahu.

Foto: Screenshot

Predrag Perić (63) uhapšen je zbog sumnje da je ubio Mariju Zarić (79) tako što je pretukao a potom gumenim čekićem zadao više udaraca u predelu lica, nanevši još smrtne povrede.

U policijskoj stanici u Golupcu u četvrtak ujutru ušetao je Predrag Perić (63) koji je rekao da je nakon svađe usmrtio Mariju Zarić (79) koju je gledao jer mu je prepisala imanje u Dobri.

– Dobar dan, ja sam ubio ženu, došao sam da se prijavim – navodno je rekao Predrag Perić policajcima koji su ostali šokirani.

Pripadnici policije u Golupcu uhapsili su Predraga Perića kome je odmah određeno zadržavanje zbog krivičnog dela ubistva.

– Ona je došla da živi kod njega nakon što mu je prepisala imanje. Između njih dvoje je u sredu uveče izbila svađa jer mu je baka rekla da želi da poništi ugovor, pa ga je to razbesnelo. U jednom trenutku počeo je da je udara rukama, da bi se kasnije dočepao gumenog čekića i njime joj presudio – kaže naš izvor iz istrage i dodaje da, kada je video šta je uradio, uopšte nije pokušao da sakrije tragove, već je jutros sam došao do stanice i odlučio da se prijavi.

Uhapšenog Predraga Perića (63) meštani okolnih sela nadomak Golupca znaju kao mirnog i finog čoveka, dok meštani iz sela Kožice zaziru od ubice i kažu opasan čovek.

– Poznavali smo ih ali nismo bili u nikakvim odnosima. Bio je opasan čovek a žena normalna pitoma, starija žena. Živeli su zajedno u istoj kući na salašu na brdu, koji mu je ona prepisala nakon suprugove smrti. Prepisala mu je imanje, jer je praktično on opsluživao. Imala je kuću u Dobri koja nije bila prepisana na nju i nisu bili rešeni pravno-imovinski odnosi sa bratom i snajom njenog pokojnog supruga, sa kojim se inače lepo slagala dok je bio živ. Dever i jetrva su je u početku lepo prihvatili da živi sa njima u domaćinstvu kako bi kuću nasledili, međutim nakon porodične svađe oni su nesrećnu ženu isterali. Zbog toga je bila primorana da živi sa njim u zajednici na sa slašu – kaže komšinica.

– On je bio opasan čovek. Niko nikada nije smeo ništa da mu kaže niti prigovori. Živeli su tu na salašu u blizini nas a zašto je on nju tako mučki ubio mi ne znamo. Međutim, jutros kad smo dolazili iz sela videli smo policiju pod rotacijom i mrtvačko vozilo i tada smo saznali šta se dogodilo – kaže vidno potresena i uplašena žena iz Kožica.

Predrag Perić će sutra biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu. Njemu preti kazna doživotnog zatvora.

OBDUKCIJA

Telo nesrećne žene pronađeno je u kući, a poslato je na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je preminula još od pesničenja, ili od udaraca čekićem.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker