NOVI UŽAS U BEOGRADU: Muž ubio ženu i zadavio dete (4) u Centru za socijalni rad, pa izbo policajce i radnike na parkingu! (VIDEO)

Marko Nikolić (43) ubio ženu Maju Nikolić (38) i zadavio sina Mihajla (4) u Centru za socijalni rad u Rakovici i teško ranio još nekoliko osoba, među kojima ima i policajaca. Napadač je uhapšen.

Marko zaklao suprugu i sina pred Centrom za socijalni rad / Foto: Rajko Ristić

Marko Nikolić (43) zaklao je danas svoju suprugu Maju i svog četvorogodišnjeg sina u Centru za socijalni rad u Rakovici. On je došao danas na zakazano viđenje deteta u Centar u ulici Miška Kranjca 12 u Beogradu.

Između supružnika došlo je do svađe, koja se nastavila i ispred Centra. Tom prilikom muškarac je prvo nožem zaklao ženu, a potom i sina koji je sve u šoku gledao. Kada su pritrčali radnici Centra za socijalni rad i prolaznici, on je na njih potegao nož i ranio ih. Potom je nožem nasrnuo i na policajce koji su pokušali da ga obuzdaju. Povređeni su sa teškim povredama prevezeni na VMA.

Lekari su pokušali da reanimiraju dete, ali nažalost, nije bilo spasa. Dete je nešto pre 17 časova podleglo povredama.

Napadač je nakon desetominutne borbe sa policajcima uhapšen. Kako saznaju Beogradski mediji, Nikolić ima krivični dosije, kao i prijave za porodično nasilje.

Povodom današnjeg zločina, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zakazao je hitan sastanak sa ministrima pravde i rada, Nelom Kuburović i Zoranom Đorđevićem. Nakon sastanka očekuje se obraćanje javnosti.

Podsetimo, nedavno se dogodila slična tragedija. Pre šest dana Milan Lovrić ubio je svoju suprugu Olgu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu, a potom izvršio samoubistvo skočivši pod voz.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker