NOVI PROJEKAT: Dečji kamp u Viminacijumu

U Arheološkom parku “Viminacijum” uskoro kreće gradnja edukativno-zabavnog kampa “Viminacijum avantura”, namenjenog deci uzrasta od 10 do 17 godina.

Maketa budućeg dečjeg kampa

Za njih će u kampu biti napravljeni poligoni sa brojnim preprekama, na kojima će unaprediti svoju fizičku kondiciju. Tokom trajanja kampa, za njih će se  održavati i radionice, koje će voditi iskusni edukatori. Kamp će biti replika rimskog vojnog logora otkrivenog u Viminacijumu, koji će obilovati visinskim, i poligonima sa preprekama.

Prva sedmodnevna smena u kampu, čiju izgradnju Ministarstvo za trgovinu i turizam finansira sa 30 miliona dinara, počeće 30. juna, a poslednja, deseta, 23. avgusta. Sedam dana boravka u kampu koštaće 299 evra. Osim zabavno-edukativnog programa, u ovu cenu uračunato je šest noćenja na bazi punog pansiona sa užinom, prevoz autobusima visoke turističke klase, kompletno osiguranje i lekarski nadzor 24 sata.

Edukativno-zabavni centar “Viminacijum avantura” tokom letnjih meseci biće u funkciji letnjeg kampa za decu i kompanijskih team building programa, dok će u preostalom periodu objekti služiti za smeštaj arheologa iz celog sveta koji će raditi na arheološkim iskopavanjima.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker