NESREĆA U AUSTRIJI: “Eurolajn Pekez” iz Sombora Srbe na putu do Beča odvezao u – kanal!

Rešena misterija oko organizatora prevoza turista koji su doživeli udes u austriji. U autobusu bili putnici iz Subotice koji su išli u Beč na novogodišnji vašar.

Turistička agencija “Eurlajn Pekez” u Pariskoj ulici

Turistička agencija “Eurolajn Pekez” iz Sombora organizovala je u subotu prevoz turista iz Subotice na novogodišnji vašar u Beč, kada se rano ujutro na auto-putu A4, između mesta Nojzidl am Ze i autleta “Parndorfa”, autobus prvenuo i završio u kanalu! Misterija oko toga ko je prevozio turiste put austrijske prestonice tako je rešena pošto je vlasnik agencije Čedomir Pekez, u nedelju u telefonskom razgovoru potvrdio za “Večernje novosti” da su oni stajali iza ove ture.

– Srećom niko nije nastradao. A više informacija, molim vas da razumete, saopštiću vam po povratku iz inostranstva – rekao je kratko Pekez.

Kako su mediji objavile u autobusu koji je skliznuo sa puta nalazilo se 59 putnika, a lakše su povređene tri osobe.

Inače, ova agencija se više od decenije bavi organizovanjem turističikih putovanja u Grčku, Austriju, Crnu Goru i do sada nikad nije bilo nesreća. Pekez takođe tvrdi da agencija ima “autobuse visoke klase kojima upravljaju iskusni vozači”. I Somborci imaju samo reči hvale za ovog organizatora putovanja.

Pretpostavku da je uzrok nesreće bila premorenost vozača Pekez nije ni demantovao, a ni potvrdio.

TPKNEWS/Novosti

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker