DOBRO JE POGLEDAJTE: Ovo je izvršiteljka koja je pretila i izbacila porodicu Petrović s dvoje male dece na ulici! (FOTO)

Prava drama odigrala se juče u Beogradu na Vračaru, a epilog je da je porodica Petrović s dvoje male dece ostala na ulici. Njima je trebalo da bude obezbeđen zamenski stan, ali oni su ostali bez krova nad glavom jer su izvršitelj i policija, nenajavljeno izvršili svoju nameru!

Izvršiteljka Mirjana Dimitrijević / Foto: Screenshot

Iako porodica Petrović tvrdi da su im čak i pretili oduzimanjem dece ako ne napuste stan, izvršiteljka Mirjana Dimitrijević odbila je da to prokomentariše to što je dvoje dece bez krova nad glavom, ali i način na koji je izvršeno iseljenje.

– To je posao centra za socijalni rad. Mi moramo da čuvamo službenu tajnu – mrmljala je dok je napuštala Njegoševu u pratnji policije.

Stan od 88 kvadrata porodici Petrović je pripao još kada je Dobrilina svekrva Branislava menjala dva manja stana za jedan veći sa opštinom Vračar, a sa starim vlasnicima sklopila ugovor o korišćenju stana. Iako su zaštićeni stanari, nekadašnji vlasnik je sudskim sporom nekako uspeo da traži vlasništvo nad stanom ponovo i ovu porodicu sa dvoje male dece izbaci na ulicu.

Dobrila Petrović / FOTO: Screenshot

Iako je bila dužna, opština Vračar nije obezbedila zamenski stan porodici, iako su zaštićeni stanari!

U stanu su živela Dobrilina unučad: beba Marko i Maša koja ima 4 godine, sa majkom Snežanom, Dobrilinom ćerkom.

TPKNEWS/Espreso

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker