NESREĆA ILI ZLOČIN? Majci rascopao lobanju sekirom! Umislio da je panj?!

Dragan Šepecan (39) ubio je sekirom majku Vesnu (61) udarcem u glavu u dvorištu porodične kuće u Beloj Crkvi.

ubistvo-bela-crkva

Nakon zločina pozvao je Hitnu pomoć i lekarima rekao da dođu jer se njegovoj majci dogodila nesreća, nakon čega je i uhapšen. Prema nezvaničnim saznanjima, policajcima je rekao da je u pitanju nesreća, odnosno da je mislio da udara u panj na kojem je cepao drva!

Nisam bio u kući kada se dogodila nesreća, tako da ne znam da li je moju suprugu Dragan s namerom ubio ili mu je ona nehotice podletela pod sekiru – objašnjava Draganov otac Lazar.

Vesna Šepecan (61) / Foto: Dejan Briza
Vesna Šepecan (61) / Foto: Dejan Briza

Ne znam šta se desilo. I ja se čudim. Nemam nikakvu predstavu. Nas troje smo pili kafu, pa sam ja oko 8 časova otišao po ženinu penziju, a Dragan je ostao da cepa drva, a žena ih je skupljala. Ona je možda posrnula dok je skupljala drva, pa ju je on slučajno udario, jer ona ima problem sa kukovima. Ne znam, nešto se tu desilo – priča Lazar sa suzama u očima.

On kaže da je Dragan psihički bolesnik, da se lečio 10 godina i da misli da je trebalo da prima jaču terapiju. Ništa nije radio, primao je socijalnu pomoć.

Dragan Šepecan (39) / Foto: Dejan Briza
Dragan Šepecan (39) / Foto: Dejan Briza

Nije se svađao sa nama uopšte. Bio je miran. Majku je voleo više nego mene – objašnjava potreseni otac.
Inače, Dragana je pre osam godina napustila supruga Grozda Grujić. Ćerka ide u 8. razred, a sin u prvi razred srednje škole. Otac misli da je Dragan patio za njom jer mu je ona prva ljubav, ali i da je Dragan sumnjao da ga vara.

Kada sam se vratio oko 9 sati, unuka je spavala, a unuk nije bio tu. Zatekao sam mrtvu suprugu u dvorištu sa ranom na glavi koja je bila duboka pet centimetara. Unuku sam ja probudio, ona srećom ništa nije čula – kaže Lazar.

ubistvo-bela-crkva-2
Lazar Šepecan / Foto: Dejan Briza

Komšije za porodicu Šepecan kažu da je „malo povučena” i „puna svojih briga”.

Jedino je Laza komunicirao sa ljudima i on je čak registrovao Udruženje gluvonemih. Trudio se svakome da pomogne, ali svojima nije mogao. Često su se iz njihove kuće čuli povišeni tonovi, ali niko ne zna zašto – rekao je jedan od komšija.

Ispred kuće, gde se dogodila tragedija, ubrzo je došao Draganov rođak koji je svoj bes iskalio nad novinarima.

Šta ste došli da pišete o ubistvu, to vam je zanimljivo? Što ne pišete o tome koliko su ljudi gladni? Odlazite odavde, ne želim da vas vidim – rekao je rođak i ušao u kuću.

TPKNEWS/Alo!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker