NESEBIČNI LJUDI VELIKOG SRCA: Novogodišnji paketići i torte za najugroženije mališane (FOTO)

Udruženje “Plavo srce 012” iz Požarevca je za Srpsku novu godinu organizovalo akciju deljenja slatkiša, novogodišnjih paketića i torti, a u fokusu su bili mališani samohranih roditelja, porodice sa više dece i socijalno ugrožene porodice.

Foto: TPKNEWS

– Stvaramo magiju, sve za jedan neprocenjivi osmeh, za jednu uspomenu, gradimo tradiciju zajedno! U našoj akciji, zajedno sa Deda Mrazom, obišli smo Požarevac, Kostolac, Veliko Gradište, Majilovac, Kurjače, Nimnik… Slatkiši su donirani i Sabornoj crkvi u Požarevcu i manastiru Nimnik koji je izgradio kuću porodici posle požara i nesebično pomaže deci – navode iz udruženja “Plavo srce 012”.

Iz udruženja “Plavo srce 012” poručuju da je najveća nagrada za njih srećni osmesi dece, koju su iznenadili uz pomoć Deda Mraza, slatkiša, paketića i torti.

– Oni su zaista naše najveće blago. Uvereni smo da kako smo mi ove godine došli do njih i njihovih domova, a i narednih godina daćemo sve od sebe da se naša akcija nastavi i živi, tako će i oni jednoga dana nastaviti našim putem, i nekim novim klincima, podariti Božićne i Novogodišnje čarolije i stvarati magiju sa nama. I zapamtite, deca su naše najveće blago, izmamite im svaki dan bar jedan osmeh! Hristos se rodi! – poručuju iz udruženja “Plavo srce 012”.

Ovim putem udruženje “Plavo srce 012” zahvaljuje se firmi koja je delom a ne rečima pokazala da su joj dobrobit i sreća naše dece najveći prioritet. Specijalna zahvalnica udruženja “Plavo srce 012” dodeljuje se firmi Eskom iz Velikog Gradišta, direktoru Saši koji je donirao veliki broj torti i kolača, i bio generalni sponzor akcije, kao i gospođi Ledeni koja je donirala paketiće za decu, i dala svima primer kako treba biti velikog srca.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker