INCIDENT NA BLOKADI U VELIKOM GRADIŠTU: Kamionom krenuo na građane, nekoliko lakše povređenih (VIDEO)

Kao i prethodne subote, i ove subote u Velikom Gradištu održana je još jedna jednočasovna blokada saobraćaja koja je bila najavljena na društvenim mrežama.

Foto: TPKNEWS

Uprkos lošem vremenu i kiši, nekoliko desetina Gradištanaca prelazeći preko pešačkog prelaza i šetnjom trotoarom kod „Mode“, izrazili su svoje nezadovoljstvo protiv svih zagađivača životne sredine i ugrožavanja prirode.

I ovog puta na jednočasovnoj blokadi saobraćaja bio je veći deo okupljenih Gradištanaca od prethodne subote, a na njihovu radost, njima su se u mirnoj šetnji pridružili i pojedinci iz zaustavljenih automobila iz kolone, kao i desetine žena koje su autobusom krenule put velike svetinje Manastira Tumane.

Pred sam kraj protesta dogodio se incident kada je vozač kamiona odlučio da prođe kroz okupljene građane. Na sreću veći incident je izbegnut i niko nije ozbiljnije povređen, sem lakših povreda koje je zadobilo nekolicinu ljudi, da bi uz pogrdne psovke i niz uvreda, preteći da će sve da ih pogazi, otišao, dok policije, bar u uniformama, nije bilo.

Sem tog nemilog incidenta, koji nije uspeo da isprovocira građane koji su mirno šetali, drugih incidenata nije bilo.

Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora, Veliko Gradište će nastaviti sa mirnim šetnjama koliko god to Srbiji bude trebalo, jer reke, šume, vazduh i decu ne daju.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker