SAMOVOLJA DRAGANA MILIĆA! Dugogodišnje bahatao ponašanje “večitog predsednika” opštine Veliko Gradište

Svedoci smo dugogodišnjeg bahataog ponašanja “večitog predsednika” opštine Veliko Gradište, koji se nimalo ne obazire na glas zdravog razuma.

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić

Kao što smo već pisali ranije, Dragan Milić je pokazao da otvoreno podržava prodaju droge maloletnicima i da osobe umešane u te prljave poslove ne osuđuje, već ih nagrađuje radnim mestima u opštini.

Njegov metod verovatno je “ŠTO NAPRAVIŠ VEĆU ŠTETU OPŠTINI TO TI SLEDUJE VIŠI POLOŽAJ U POLITIČKOJ MAFIJI, I VEĆA NOVČANA NAGRADA”.

Da bi potvrdili naša pisanja do sada, evo kako se to ogleda praktično:

Dugogodišnji partijski drug iz vremena SPS-a Božidar Grujić je svojevremeno bio zaštićen od Dragana Milića, kada je na mestu direktora OŠ Majilovac, odbio da izvrši pravosnažnu sudsku presudu, što je za posledicu imalo plaćanje dospelih obaveza po sudskom rešenju od 5 miliona dinara iz budžeta opštine.

Umesto da takav čovek bude adekvatno kažnjen i zadužen da nastalu štetu nadoknadi opštini, Dragan Milić, povodom dana opštine nagradio je Božidara Grujića – OPŠTINSKOM NAGRADOM ZA REZULTATE POSTIGNUTE U OBRAZOVANJU -.

Milićeva samovolja izgleda da nema kraja, pa je pored ovog presedana, posle penzionisanja, Božidara Grujića smestio u fotelju zamenika predsednika skupštine.

Međutim, kraj njihovom bezobrazluku se izgleda i ne nazire, jer je “zaslužni” Boža Grujić tražio da mu se isplaćuje puna funkcionerska plata za mesto zamenika predsednika skupštine, bez obzira što već prima penziju.

Dok mladi ljudi čame na zavodu za zapošljavanje, dotle se partijski drugovi ispomažu uzimajući “preko leba pogaču”.

Zadnje je vreme da se probude svi “spavači” i dignu svoj glas protiv samovolje i diktature Dragana Milića i njegovih poslušnika i da na sledećim skorašnjim izborima dva puta razmisle za koga glasaju.

Opštinski Insajder

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker