UHAPŠEN IGOR SRBIN: Najtraženiji srpski begunac iz Italije pao u Španiji, u pucnjavi ubijena 3 policajca! (VIDEO)

Srbin Igor Vaclavić koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo uhapšen je sinoć u Španiji. Za njim su tragale italijanske vlasti.

Foto: ANSA

Kako prenose italijanski mediji, Ruski Igor, kako ga još nazivaju, zarobljen je tokom prošle noći. U saopštenju policije se navodi da su 3 osobe poginule, uključujući i dvojicu vojnika Civilne garde, tokom razmene vatre sa čovekom identifikovanim i kao Norbert Feher, poreklom iz Subotice. Hapšenje se odigralo u područjima El Ventorriljo, između gradova Teruela u Andori i Albalete del Arzobispo.

U trenutku hapšenja, kako se navodi, bio je “obučen u uniformu i naoružan” sa oružjem ukradenim od pripadnika Civilne garde, ubijenih u pucnjavi.

Bolonjski javni tužilac, u koordinaciji komandi Bolonje i Ferare, imao je dugu akciju praćenja aktivnosti osumnjičenog srpskog porekla. Druge istrage su sprovedene u Srbiji, Austriji i Francuskoj, sa transferima istražitelja, takođe u konsultaciji sa španskim policijskim organima, navode italijanski mediji.

Foto: ANSA

Podsetimo, Vaclavić je navodno najpre 1. aprila 2017. ubio vlasnika bara Davida Fabrija u okolini Bolonje. Otad je bio u bekstvu, tokom koga je 8. aprila ubio čuvara šume Valerija Verija, a njegovog kolegu ranio. Opasni Srbin je tokom istrage dovođen u vezu sa ubistvom noćnog čuvara Salvatorea Čijanezea iz decembra 2015. Potraga za njim bila je fokusirana na močvarnu oblast Ferare.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker