ISPOVEST ODBEGLE SNAJKE IZ POŽAREVCA: Hteo je golu da me veže za drvo i zapali!

Nevena S. (26) iz Požarevca, koja je bila žrtva otmice, fizičkog i psihičkog maltretiranja, tvrdi da je u poslednjem trenutku pobegla iz pakla u kome je sedam godina živela sa nevenčanim suprokom Nenadom I. (30).

– Trpela sam batine godinama. Sramota me je da pričam šta mi je sve radio. Kad je došao u Bobovo nadomak Svilajnca kod mojih prijatelja koji su mu osigurali sklonište, odmah je počeo zverski da me udara. Zapretio mi je da će me zbog bekstva od kuće skinuti golu, vezati za drvo i zapaliti. Vikao je da će mi on presuditi i da više nikada neću videti decu – drhtavim glasom priča Nevena S. (26), koja je posle otmice sa ćerkom (5) i sinom od 17 meseci vraćena kod prijatelja koji su joj našli novo sklonište.

Nevena S. tvrdi da je Slađan S. posle drame koja se pre 15 dana odigrala u Bobovu, njoj i deci iznajmio stan u drugom gradu i obezbedio joj nešto novca, hranu i pelene za sina dok se sama ne snađe.

– Neizmerno sam zahvalna porodici Strainović, koja me nije ostavila na cedilu kad su svi digli ruke od mene i dece. Krivo mi je što su zbog svoje ljudskosti i dobrote i sami bili ugroženi, jer ih je napao moj bivši suprug sa članovima porodice. Kada su čuli šta sam sve preživela, ponudili su mi privremeni smeštaj. Kod svoje majke nisam mogla da odem, jer nema prostora niti uslova za život. Tamo uopšte nije sigurno, jer me je Nenad posle odlaska od kuće prvo tražio kod majke. Išao je da proverava da li se krijem negde u blizini. Jednostavno, nije mogao da podnese što sam mu rekla: “Dosta!”, i što sam odlučila da stavim tačku na fizičko i psihičko maltretiranje, kako njegovo tako i njegove porodice – u jednom dahu priča Nevena.

Prema njenim rečima, o svojim problemima je obavestila policiju i Centar za socijalni rad i posle toga otišla od siledžije.

– Još iz glave ne mogu da izbacim slike upada u kuću Strainovića. Izvukli su me iz sobe i bukvalno me izbacili kroz prozor. Dok su me vukli uzbrdo ka parkiranom automobilu, videla sam kamere na jednoj kući koje su sve to snimile. Bila sam sigurna da živu glavu neću izvući i da decu nikada više neću videti, ali me je policija spasila. Rekla sam policajcima za te kamere, jer im od snimka ne treba veći dokaz. Dobila sam privremeno starateljstvo nad decom i gledam gde ću – gotovo plačući kaže Nevena i tvrdi da nije u vezi sa Danijelom S.

– On je divan i pažljiv. Osam godina je mlađi od mene i ima svoj život i devojku u Austriji. Upoznao nas je zajednički prijatelj i krivo mi je što je neko njegovu dobrotu pogrešno protumačio – poručila je nesrećna žena na kraju razgovora.

TPKNEWS/Alo!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker