GOLUBAC: Nacrt budžeta pred odbornicima u utorak 20-decembra

Predsednik Skupštine opštine Golubac Zoran Ćirković zakazao je devetu po redu redovnu sednicu za utorak, 20-og decembra sa početkom u 11. časova.

Na dnevnom redu su predlozi odluka o budžetu opštine Golubac i izradi prve izmene i dopune plana generalne regulacije gradskog naselja Golubac za narednu 2017. godinu.

Biće reči i o određivanju matičnih područja na teritoriji opštine Golubac, o predlogu rešenja o poveravanju komunalne delatnosti snamdevanja vodom za piće u naselju Barič i o predlogu rešenja o obrazovanju komisije za koordinaciju ispekcijskog nadzora nad poslovima iz izvorne nadležnosti opštine Golubac.

Na dnevnom redu lokalnog parlamenta u Golupcu naćiće se i program rada Skupštine opštine za 2017. godinu, predlog odluke o finansijskom izveštaju Javnog komunalnog preduzeća ,,Golubac’’ za ovu i program poslovanja za narednu 2017. godinu. Razgovaraće se i o Programu rada Centra za socijlani rad opština Veliko Gradište i Golubac za 2017. godinu, o programu rada i finansijskog plana Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ Golubac za narednu godinu kao i o Programu o izmenama i dopunama programa poslovanja Društva ,,Tvrđava Golubački grad’’ za ovu 2016. godinu.

TPKNEWS/Lj.Nastasijević

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker