VUČIĆ SE UPLAŠIO: Sve policijske stanice u Srbiji dobile direktivu da zaustave svakog ko je krenuo na protest! (VIDEO)

Kako nam čitaoci javljaju iz sata u sat, primećena je velika kolona oklopnih vozila Žandarmerije koja je potegla put čak od Niša do Beograda.

Zanimljivo je da su za ulazak u Beograd izabrali Pupinov most koji preko Borče i Zemuna zaobilazi centar grada i tako privlači manje pažnju. Za sada nismo uspeli da saznamo gde se ova silna Žandarmerija uputila, ali poznato je da se večeras u 18 časova održavaju veliki opozicioni protesti.

Vučić je ranije izjavio da se ne plaši protesta te da nijedan policajac neće biti vidljiv jer time država želi da pokaže da svako ima slobodu izražavanja. Ako je tako zašto je u Beograd došlo na desetine oklopnih vozila i autobusa punih policije.

Zanimljivo je da ni naši izvori u Policiji nisu mogli sa sigurnošću da nam objasne plan policije oko dešavanja i protesta u Beogradu, već su nam samo ukratko rekli da je svaka policijska stanica u Srbiji dobila direktivu, da u svakoj opštini svakog za koga sumnjaju da je krenuo u Beograd na protest, presretnu, zaustave i na bilo koji način onemoguće ga da stigne u Beograd.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker