MISTERIOZNI SUVOZAČ: Dvostruka pogibija u direktnom sudaru dva “fijata” (FOTO)

U teškom udesu koji se u ponedeljak dogodio na putu Beograd-Požarevac-Veliko Gradište-Kladovo, tzv. Đerdapska magistrala, na stotinak metara od skretanja za Požarevac, poginuo je Mlađan Mihajlović (48) iz Ćirikovca i njegov suvozač, čiji identitet još nije utvrđen, jer kod sebe nije imao nikakve dokumenta.

Teško je povređena Mlađanova supruga Žaklina (44), koja je prvo prebačena u požarevačku bolnicu, a onda u Urgentni centar u Beogradu, sa povredama opasnim po život. Do udesa je došlo oko 13 časova, kada je Mlađan, idući “fiatom punto” u pravcu ka Beogradu, pokušao da okrene auto i vrati se u Ćirikovac, kada je prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa “fiat mareom”, koji je vozio G.J. (29) iz okoline Požarevca. Mlađan je na licu mesta podlegao povredama, dok je njegov suvozač preminuo na putu do požarevačke bolnice. Vozač “fiat maree”, zahvaljujući vazdušnim jastucima, prošao je sa lakšim povredama i, posle ukazane pomoći, pušten je kući. Tela poginulih poslata su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Takođe, utvrđuju se detalji ovog udesa, kako bi se otkrio njihov uzrok.

Rukavice forenzičara na mestu udesa

Prema priči jednog od vozača koji je tuda prolazio, on je jedva izbegao sudar sa Mlađanovim autom, dok se ovaj okretao, ali je sledeći auto udario u njega. Meštani Ćirikovca pričaju da je Mlađan sa suprugom i jednim čovekom, nepoznatog identiteta, krenuo ka Beogradu, ali se okrenuo da se vrati kući, jer su nešto zaboravili. Inače, Mlađanu je pre desetak godina preminula majka od karcinoma, i u porodičnoj kući u Ćirikovcu živeo sa suprugom Žaklinom, ocem penzionerom i sa svojim sinom i ćerkom, pričaju nam meštani Ćirikovca.

Mesto udesa

– Mlađan je imao problem sa alkoholom i pre nekolko godina se lečio od toga. – Koliko znam u poslednje vreme nije pio ali je bio vidno nervozan, pa je pio praškove za živce. Žena mu je iz Šalinca, iz okoline Smedereva, i bila je fina prema seljanima, dok sam Mališa nije nikog dirao, ali je bio veoma ćutljiv i povučen, i nije se ni sa kim družio. Njegov otac je dugo vreme radio kao mehaničar u „Litasu“, odakle je otišao u penziju. Nakon penzionisanja nastavio je da se bavi mehanikom i u selu od njega nije bilo boljeg majstora za popravku traktora i poljoprivrednih mašina – priča njegov komšija i dodaje da Mlađan ima sina od 21 godinu, koji je veoma intelegentan, ali je povučen u sebe i ne druži se ni sa kim, već živi u svom svetu. On kaže da ima i ćerku od 19 godina koja ide u četvrti razred srednje škole u Kostolcu, kao da ima i rođenog brata, koji živi u istom selu, ali na drugoj lokaciji. U Ćirikovcu vlada misterija ko je suvozač iz „Punta“ koji je zajedno sa Mlađanom poginuo, niti, i to,  kako se i zašto našao u kolima sa njim, niti se znalo gde su išli.

Foto: Screenshot youtube

Nakon obdukcije Mlađanovo telo će biti poslato porodici radi sahrane, dok će telo drugog stradalog ostati u bolničkoj mrtvačnici, dok se ne otkrije njegov idenditet. A, ako se ne otkrije, niti se niko ne javi da preuzme telo, onda će se poginuli, nakon izvesnog vremena predviđenog zakonom za takve slučajeve, sahraniti o trošku grada na gradskom groblju ka nn lice.

TPKNEWS / M.Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker