VEZIČEVCI DOČEKALI ASFALT: Ministarstvo privrede raspisalo tender za izgradnju puta Vezičevo-Zlatovo i rekonstrukciju mosta na Mlavi

U Petrovcu na Mlavi u planu je izgradnja opštinskog puta Vezičevo-Zlatovo kroz naselje Vezičevo, kao i rekonstrukcija pešačkog mosta na Mlavi.

Projektovani izgled mosta

Ministarstvo privrede raspisalo je javnu nabavku izgradnje putne infrastrukture ka zimskom centru Beljanica, manastiru Manasija i Banji Ždrelo, na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi.

Kako je navedeno u projektu koji je izradio projektni biro Geo Image doo iz Petrovca na Mlavi, predviđeni su građevinski radovi i postavljanje saobraćajne signalizacije i javne rasvete.

U projektu za izvođenje rekonstrukcije i dogradnje pešačkog mosta preko Mlave, koji je izradio Arhitektonsko-građevinski institut Novi Sad, piše da će se raditi sanacija konstruktivnih i ostalih oštećenja na mostu, proširenje mosta zbog izgradnje biciklističke staze, pored postojeće pešačke, rekonstrukcija pešačkih i biciklističkih prilaza mostu i izrada elektroinstalacija i osvetljenja mosta.

Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena, krajnji rok za dostavljanje ponuda je 15. jun 2020. godine do 9 sati, na adresu Ministarstva, a javno otvaranje zakazano je za isti dan, u 11 časova.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close