VEZIČEVCI DOČEKALI ASFALT: Ministarstvo privrede raspisalo tender za izgradnju puta Vezičevo-Zlatovo i rekonstrukciju mosta na Mlavi

U Petrovcu na Mlavi u planu je izgradnja opštinskog puta Vezičevo-Zlatovo kroz naselje Vezičevo, kao i rekonstrukcija pešačkog mosta na Mlavi.

Projektovani izgled mosta

Ministarstvo privrede raspisalo je javnu nabavku izgradnje putne infrastrukture ka zimskom centru Beljanica, manastiru Manasija i Banji Ždrelo, na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi.

Kako je navedeno u projektu koji je izradio projektni biro Geo Image doo iz Petrovca na Mlavi, predviđeni su građevinski radovi i postavljanje saobraćajne signalizacije i javne rasvete.

U projektu za izvođenje rekonstrukcije i dogradnje pešačkog mosta preko Mlave, koji je izradio Arhitektonsko-građevinski institut Novi Sad, piše da će se raditi sanacija konstruktivnih i ostalih oštećenja na mostu, proširenje mosta zbog izgradnje biciklističke staze, pored postojeće pešačke, rekonstrukcija pešačkih i biciklističkih prilaza mostu i izrada elektroinstalacija i osvetljenja mosta.

Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena, krajnji rok za dostavljanje ponuda je 15. jun 2020. godine do 9 sati, na adresu Ministarstva, a javno otvaranje zakazano je za isti dan, u 11 časova.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker