ŠTA NAS ČEKA: Još jedna ledena nedelja pred nama! (VIDEO)

U Srbiji će danas biti umeren i ponegde jak mraz, mestimično s maglom i oblačno, a tokom dana pretežno sunčano.

Foto: Srđan Dedić

Samo u Vojvodini, Timockoj krajini i ponegde po kotlinama magla ili niska oblačnost će se zadržati veći deo dana.

Vetar slab i umeren, uglavnom jugoistočni. Jutarnja temperatura od minus 12 do minus šest stepeni, po pojedinim kotlinama oko minus 15 stepeni, najviša dnevna od minus dva do tri stepena, u mestima sa maglom ili niskom oblačnošću oko minus pet stepeni.

U Braničevskom okrugu će ujutro biti umeren mraz, magla i niska oblačnost, koja će se u pojedinim delovima grada zadržati duže tokom dana, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

Po podne očekuju se periodi sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, jugoistočni, jutarnja temperatura od minus devet do minus šest stepeni, najviše dnevna oko nula stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih nedelju dana u utorak ujutro će biti slab i umeren mraz, mestimično magla i niska oblačnost koja će se ponegde u nižim predelima i u Timočkoj Krajini zadržati duže tokom dana. U ostalim predelima pretežno sunčano.

U večernjim satima na severu i zapadu naoblačenje s kišom i snegom, u toku noći ka sredi i u sredu proširiće se na celu zemlju. Zbog niskih prizemnih temperatura ponegde će se kiša lediti na tlu. Zatim, umereno i potpuno oblačno, uz mogućnost slabih padavina. Jutarnja i dnevna temperatura u manjem porastu.

TPKNEWS/Tanjug

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker