Ministar Đorđević imao lakši udes na ulazu u Veliko Gradište

Večeras, oko 20 časova, ministar za rad i socijalna pitanja, Zoran Đorđević doživeo je saobraćajnu nezgodu vraćajući se sa predizbornog mitinga koji je održan u Negotinu.

Foto: M. Veljković

Nezgoda se desila na ulazu u Veliko Gradište, kod fabrike ulja „Dunavka“, u pravcu prema Požarevcu.

Žureći da na vreme da stignu u Kostolac na predizbornu konvenciju SNS-SPS, prema rečima našeg izvora bliskom policiji, vozač automobila u kom se nalazio ministar sa prartnjom, usled brzine i loših vremenskih uslova i stanjem na kolovozu (padao sitan sneg, klizav kolovoz i hladno vreme) izgubivši kontrolu nad vozilom sleteo je s puta.

– Nekoliko vozila iz kolone koja je iz Negotina išlo z a Kostolac, usled brzine i klizavog puta, izgubilo je kontrolu nad njima i počelo je da šeta levo desno po putu. Vozač automobila, u kome je bio ministar Đorđević, da ne bi udario u vozilo ispred sebe koje mu se isprečilo, naglo je zakočio. Usled tog naglog kočenja, vozilo se zanelo i sletelo sa puta. Prilikom sletanja vozilo se nekoliko puta prevrnulo i tumbajući se zaustavilo. Druga vozila, među kojima je bio i lider SPS-a, Ivica Dačić odmah su se zaustavili i pritekli u pomoć unesrećenima. Ubrzo je došla Hitna pomoć i preuzela putnike da im ukaže pomoć – kaže naš izvor i dodaje da sam ministar nije zadobio nikakve povrede i da je odmah sa ostalima nastavio put za Kostolac, dok su trojica njegovih saradnika, pomoćnika, nakon ukazane pomoći prebačeni u požarevačku Opštu bolnicu radi dalje opservacije.

Ivica Dačić obraćajući se prisutnima na miting i izvinio se na zakažnjenju rekavši da kasne zbog saobraćajne nezgode.

– Kasnimo zbog saobraćajne nesreće. Preživeli smo bombardovanje i uvek smo stizali tamo gde treba, tako da ni ova mala saobraćajka nas nije poremetila da vam se obratimo – rekao je razlog kašnjenja ministar Dačić.

Nakon završetka mitinga ministar Đorđević je sa gradonačelnikom Požarevca, Banetom Spasovićem otišao u bolnicu da obiđe saradnike.

Direktor bolnice Danko Nikolić potvrdio nam je da su trojica ministarovih saradnika primljeni u bolnicu gde su opservirani.

– Oni su zadržani i radi se dijagnostika njihovih povreda. Usled prevrtanja automobila oni su dosta ugruvani i zadobili su povrede u vidu hematona, ugnječenja, ogrebotina… Sve su to lake povrede ali, dok se ne završi kompletna dijagnostika, sa sigurnošću ne može da se potvrdi njihov karakter-rekao je Nikolić.

Kako smo saznali, trojica pomoćnika ministra Đorđevića, nakon ukazane pomoći u požarevačkoj bolnici otišli su za Beograd na VMA, gde će nastaviti lečenje.

TPKNEWS/M. Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker