KUČEVLJANI POBESNELI: Milan Jarac olakšao budžet za skoro 6 miliona

U Kučevu trenutno vlada veliki bes i nezadovoljstvo građana zbog 5,83 miliona dinara koje je dobio Milan Stojković Jarac iz budžeta. Veliki prijatelj Braćale Rođenog sa kojim sedi svakodnevno u hotelu Rudnik u Kučevu.

Predsednik opštine Kučevo dr Ivan Rajičić i Jarčeva supruga koja prihvata pomoć od 5,83 miliona dinara, Danijela Tasić Stojković/Foto: eKučevo

Zapravo, Rođeni i Jarac su zamaskirali priču tako da ne izgleda da je Jarac dobio pare, već njegova žena Danijela, na koju se vodi pekara MD, ali u Grdelici. To što još više izaziva bes građana Kučeva jeste da je pekara registrovana u Grdelici i da će Jarčeva žena Danijela puniti poresku kasu u Grdelici, a ne Kučevu.

Inače, kako tvrde pojedini bivši radnici, Milan Jarac je lokani siledžija koji je završio samo osnovnu školu i kod koga u pekari vlada robovlasnički odnos gde radnici tokom noćne smene zimi rade u uslovima bez grejanja, gde im naplati svaki čaj koji popiju i ne da im čak ni na pult da se naslone, jer sve gleda preko kamere. Jedan od tih bivših radnika koji je tada imao samo 19 godina, u proizvodnji kod Milana Jarca je imao radno vreme od 06 do 21 sati bez pauze dok se nije razboleo i morao da da otkaz.

Verovatno što Milan Jarac ne može da zadrži ni jednog radnika pa ih menja kao na poretnoj traci opština Kučevo je donela odluku da mu prpomogne sa 50.000 evra budžetskih para.

(Dopisnik TPKNEWS iz Kučeva)

PROČITAJ I

8 Komentari

  1. Da li je ovo moguće? Dokle će Kučevljani mirno gledati ovu krađu narodnih para. Zašto svi privrednici sa teritorije Kučeva nisu primili jednokratnu pomoć nego samo ovaj došljak iz Grdelicu!

    1. Gledace mirno dokle god se ne pobune i izadju na ulice provale u opstunu naprave haos i naravno izlupaju opstinare e kad se to bude desilo onda ce se ovi iz opstine opamete i svatice da su oni manjina naspram gradjana neke stvari ne mogu se rese bez nasilja

  2. Ovo što se događa trenutno u Kučevu je ravno najsmrtonosnijih epidemija. Kako to da doktor ne primećuje? Pa ovi unakaziše građane opštine ne može kasnije ni sam Bog da nam pomogne. Idite bre tamo odakle ste došli glođite koliko god hoćete nemojte više da pijete našu krv, sram vas bilo da vas sram bude bitange jedne nevaspitane.

  3. Doktore čije pare tako olako deliš, da li ti možda deda ostavio u amanet. Da li to možda radite zbog parčeta bureka i čaše jogurta? Koji interes imaju građani opštine od jarca koji će prvo da otpusti radnike pa će opet da ih primi i sve tako u nedogled. Manite se više tih “dođoša” koji su ovde samo da bi nas pljačkali i da nam piju krv. Ovde živi pošten narod odvajkada i zato učinite nešto za njih i ako ste nepošteno došli na vlast, nije razlog da tako plačkate.

  4. Ima tu masan burek i za par janošević, jedini ponudjač za školu iako su cene veće nego u radnjama,….

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker