MIJOVIĆ U PONEDELJAK PODNOSI OSTAVKU: Predsednik opštine Golubac priznao zloupotrebu položaja

Predsednik opštine Golubac, Mijović Nebojša, priznao je danas da je “folirao” suficit u budžetu opštine! Mijović je na taj način potvrdio sumnje nadležnih institucija da je zloupotrebljavao budžet opštine.

Foto: Screenshot/SatTv

– Znam, zato što sam folirao suficit iz skučenih razloga upravljanja novcem. Mnogo me je bilo sramota, mada uglavnom niko nije ni razumeo – rekao je Mijović, potkrepljujući tim priznanjem kritiku koju je uputio na račun pojedinih njegovih saradnika.

Podsetimo, portal “TPKNEWS” je u više navrata pisao da Mijović kao predsednik opštine Golubac, zloupotrebljava svoj položaj i da krade novac iz opštinskog budžeta, i deli ga sa svojim saradnicima.

To je procenila Agencija za borbu protiv korupcije i zaključila da je Mijović u sukobu interesa te je zbog toga preporučila meru razrešenja s javne funkcije.

U rešenju Agencije navedeno je da je Mijović prekršio Zakon o Agenciji, i to tako što je kao predsednik opštine donosio odluke o javnim nabavkama, da bi nakon toga uz dogovor uzimao svoj deo od izvođača.

Nadamo se da će ova vest obradovati mnoge, i da će i taj dan ubrzo da stigne: APRILILILI!

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker