ISHRANA RUDARA: Ponavo tender za menzu u TE-KO Kostolac

U ogranku TE-KO Kostolac obustavljena je javna nabavka za zakup radničke menze na rok od godinu dana, putem usmenog, javnog nadmetanja, zbog žalbe jednog od učesnika.

Menza u TE-KO Kostolac

Javni poziv objavljen je 16. avgusta, za zakup menze površine 691 kvadrat, na lokacijama: Površinski kop “Drmno”, TE “Kostolac A” i TE “Kostolac B”. Početna cena zakupa bila je 1,7 evra po kvadratu, ustanovljena u skladu sa odlukom Skupštine grada Požarevca o ceni zakupa poslovnog prostora. U konkursnoj dokumentaciji bilo je navedeno da se menza može koristiti isključivo za ishranu zaposlenih, bez mogućnosti unošenja i služenja alkohola.

Pošto su se javila dva ponuđača, izabrana je ponuda beogradske firme “Best market”, koja je nudila zakup po ceni od 2,82 evra za kvadrat, što mesečno iznosi 1.947 evra. Drugi učesnik bio je “Garden sistem” iz Loznice, koji je ponudio niži mesečni iznos 1.726 evra.

Nakon donošenja odluke da se, kao povoljnija, izabere ponuda “Best marketa”, loznička firma podnela je žalbu zbog propusta u proceduri. Ova žalba je usvojena, pa je odlučeno da se javna nabavka obustavi.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker