MESECIMA TRPELA TORTURU: Vlasta Neimar brutalno prebijao ženu zbog ljubomore

Perverzni lokalni biznismen Vlasta Stojadinović-Neimar (66) iz Velikog Gradišta uhapšen je zbog sumnje da je od 28. juna ove godine, pa sve do juče, vršio porodično nasilje nad suprugom M. A. (37).

Vlasta Stojadinović-Neimar/Foto: Privatna arhiva

– Žena koja je duže vreme bila u vanbračnoj zajednici sa biznismenom prijavila je da ju je on 28. juna pretukao i polomio nos, a da se nasilje nastavilo u narednim mesecima, kako psihičko, tako i fizičko. Ona je juče odlučila da ga napusti, ali je zbog straha za svoju bezbednost odlučila i da ga prijavi – kaže izvor iz policije.

– Vlasta Neimar. je uhapšen i tereti se za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda supruzi. Motiv za brutalno prebijanje žene navodno je ljubomora – dodao je izvor.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati i sutra će biti priveden na saslušanje.

(Tpknews.com/Kurir/S.A.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Nasilnike koji tuku žene treba polomiti od batina tako da više nikada ni ne pomisle da podignu ni glas a kamoli ruku na žene. Treba pod hitno promeniti zakon tako da za ubistvo nasilnika se ne odgovara krivično ali samo ako je to ubistvo u samo- odbrani.

  2. Šta je mislila sponzoruša, kada je ušla u vezu sa muškarcem, koji je 29 godina stariji od nje? Da li je očekivala da će samo da je mazi i pazi i bude njen bankomat? Posebno sada, kada mu više ne pomažu orasi i med, a srce mu je previše slabo za Vijagru…

  3. Dokopala se para, nekretnina , luksuznog zivota, nasla mladjeg pa je na ovaj nacin resila da se otarasi matorog koga je muzla za pare godinama.
    Ne podrzavam nasilje ali se zna koji je njen motiv za ovo sto je uradila. Ako joj je toliko lose pa sta je cekala tri meseca jelte i sedela tu … cekala je da bi se jos para nakupila pa da ga smesti u zatvor a ona sa deckom na odmor gahahahahah

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker